Garmin Edge Explore 820 010-01626-12

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: GARMIN

Šifra izdelka: Garmin Edge Explore 820 010-01626-12

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 349.99 €
Količina:

PRIMERJAVA MODELOV

Avanturistični in popotniški kolesarji, za vas smo v Garminu naredili napravo Edge Explore 820. Ta kompaktni kolesarski računalnik je za kolesarje, ki cenijo priročnost in popolno navigacijo na naslednji vožnji. GPS s kapacitivnim zaslonom, navigacijo zavoj za zavojem za vodenje po cestah in izven njih. Nova funkcija GroupTrack3 omogoča, da imate vsi kolesarji v skupini pregled na drugimi, če se slučajno ločite med seboj. Na voljo je veliko povezanih funkcij3 , kot so pametna obvestila ter brezplačne dodatne aplikacije in widgeti s spletnega portala Connect IQ™. Funkcije za izboljšanje varnosti kolesarjenja povezujejo novo zaznavanje in javljanje nezgode4 ter združljivost s kolesarkim radarjem Varia™.

 

Edge Explore 820je okrnjena izvedba Edge 820:

- brez WiFi
- ni senzorja osvetljenosti okolice
– ni podpore za ANT+ merilnike moči in elektronske prestavne mehanizme
– ni možnosti lastnih ali naprednih vadb
– ni naprednih podatkov o zmogljivosti kolesarja

 


 

Kolesarski računalnik z GPS-om za potovanja in pustolovščine

  • Lahka in kompaktna naprava z vgrajenim sprejemnikom signalov GPS in GLONASS ter višinomerom za zagotavljanje natančnosti tudi pod krošnjami
  • Funkcija GroupTrack1 vas obvešča o lokaciji vseh članov vaše kolesarske skupine
  • Za kolo prilagojena navigacija, prednaložena s kolesarskim zemljevidom Garmin, omogoča navigacijo zavoj za zavojem
  • Izbirni način varčevanja z baterijo za daljše vožnje ali potovanja ob koncu tedna; napajanje z baterijo podaljša za do 50 odstotkov
  • Funkcije za boljše zavedanje o razmerah med kolesarjenjem, kot sta vgrajeno zaznavanje dogodkov2 in funkcija GroupTrack, ter združljivost z družino izdelkov za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem Varia™, vključno z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom in pametnimi kolesarskimi lučmi
At a Glance

Z napravo Edge Explore 820 boste na pustolovščinah na dveh kolesih po cesti ali stezi vedeli, kam morate iti. Ta kolesarski računalnik z GPS-om ima vdelan kolesarski zemljevid Garmin z destinacijami, kolesu prijaznimi potmi in drugimi možnostmi. Opremljen je tudi z zaslonom na dotik visoke ločljivosti, ki je lahko berljiv celo na sončni svetlobi, naša nova funkcija GroupTrack pa omogoča, da člani kolesarske skupine drug za drugega vedo, kje so, čeprav se cesta razcepi. Zdaj lahko navigacijo uporabljate brez skrbi.

Funkcija GroupTrack spremlja celotno kolesarsko skupino

Del zabave pri raziskovanju je tudi to, da raziskujete s svojo kolesarsko skupino. Vsi člani skupine lahko kolesarijo z lastnim tempom, ne da bi jih moralo skrbeti, da bodo izgubili svojo skupino. Naprava Edge Explore 820 omogoča spremljanje skupine. Če torej enega od prijateljev ne vidite več, to še ne pomeni, da ste pozabili nanj. Kolesarite lahko naprej in drug drugega dohitite pozneje. Opraviti morate le združitev naprave prek programa Garmin Connect™ Mobile in nato na zaslonu spremljati posodobitve v realnem času.

Zaslon na dotik, na katerega ste čakali

Odkrili boste številne možnosti uporabe navigacije in zanimivih funkcij v napravi Edge Explore 820, hkrati pa vas bo navdušil zaslon na dotik visoke ločljivosti. Kapacitivni zaslon na dotik je hiter in odziven tudi, ko je moker ali ga uporabljate z rokavicami.

Združljivost z izdelki Varia za boljše zavedanje o razmerah med kolesarjenjem

Naprava Edge Explore 820 z vgrajenim merilnikom pospeškov omogoča zaznavanje dogodkov2, ki v primeru nesreče stiku v sili pošlje vašo lokacijo na zemljevidu. Za pomoč pri izogibanju nesrečam je naprava Edge Explore 820 združljiva tudi z našo obsežno družino izdelkov za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem Varia, vključno z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom in pametnimi kolesarskimi lučmi Varia. Vidite in bodite vidni pri združitvi naprave Edge Explore 820 s temi kolesarskimi lučmi ali radarjem, ki zazna približujoča se vozila.

 

Prilagodite napravo in se povežite

To je vaša naprava, zato jo prilagodite po svojih željah s podatkovnimi polji in programi po meri, ki jih lahko brezplačno prenesete. V naši trgovini Connect IQ™ si oglejte razpoložljivo ponudbo in prilagodite napravo Edge Explore 820, tako da bo postala res vaša. Ne pozabite, da med vožnjo na dveh kolesih z napravo Edge Explore 820 lahko ostanete povezani3 s preostalim svetom prek pametnih obvestil, sledenja v živo, objavljanja na družabnih omrežjih in samodejnega nalaganja v našo brezplačno spletno vadbeno skupnost Garmin Connect™.

Povsod, kjer kolesarite

Naprava Edge Explore 820 je združljiva s sateliti GPS in GLONASS, zato hitro in natančno določi vaš položaj povsod, kjer kolesarite, in ne glede na to, ali kolesarite globoko v gozdu ali blizu visokih stavb.

 

 

 

 

 

 

V škatli: 

  • Edge Explore 820
  • Nosilca (standardni in podaljšani sprednji)
  • Kabel USB
  • Vrvica
  • Priročniki

 

 

 

 

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: