GARMIN vívosmart HR črna Regular Fit

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: GARMIN

Šifra izdelka: GARMIN vívosmart HR črna Regular Fit

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 148.84 €
Količina:

Izberite

* BARVE:

 

Pametni sledilnik dejavnosti z merjenjem srčnega utripa na zapestju

 • Eleganten pašček lahko udobno nosite ves dan, vedno vklopljeni zaslon pa prikazuje statistiko tudi na sončni svetlobi
 • Prikazuje število korakov, razdaljo, kalorije, srčni utrip, nadstropja, v katera se povzpnete, in intenzivnost dejavnosti
 • Prejemajte opozorila o besedilnih sporočilih, klicih, e-poštnih sporočilih, koledarju in objavah na družabnih omrežjih²
 • Upravljajte glasbo in športno kamero VIRB® (na prodaj posebej) na zapestju
 • Z vrstico gibanja in vibriranjem vas opomni, da ostanite aktivni

vívoactive HR Heart Rate Screen

Merjenje srčnega utripa na zapestju

Pametni sledilnik dejavnosti vívosmart HR¹ s tehnologijo merjenja srčnega utripa Elevate™ meri srčni utrip na zapestju 24 ur na dan. Tako lahko vadite, ne da bi potrebovali dodaten pas za merjenje srčnega utripa. Naprava vívosmart HR na podlagi srčnega utripa prikaže informacije o porabljenih kalorijah in količinsko opredeli intenzivnost vadbenih dejavnosti, s čimer lahko bolje določi rezultate vaših naporov. Napravo vívosmart HR lahko uporabite tudi kot merilnik srčnega utripa na zapestju, če je združena z drugimi združljivimi napravami Garmin.

Več kot samo koraki

Naprava vívosmart HR ne meri samo števila korakov, kalorij in razdalje, temveč z vgrajenim barometričnim višinomerom meri tudi število nadstropij, v katera se povzpnete. Ne glede na to, ali nameravate teči ali pa preskušate novo vadbo v dvorani, ali nameravate tek ali pa preskušate novo skupinsko vadbo. S to funkcijo lahko spremljate napredek pri doseganju ciljev dejavnosti, ki jih priporočajo zdravstvene organizacije, kot so Svetovna zdravstvena organizacija.

Pametne možnosti

Ostanite aktivni in povezani s sledilnikom dejavnosti vívosmart HR. Vsakič, ko prejmete obvestilo združljivega pametnega telefona, začne naprava nežno vibrirati in samodejno prikaže informacije. Če želite prebrati več, se preprosto dotaknite zaslona in povlecite po njem. Z drugimi povezanimi funkcijami lahko upravljate glasbo in športno kamero VIRB (na prodaj posebej) ali poiščete izgubljen telefon.

Izboljšujte svoje dosežke iz dneva v dan

vivosmart HR

Naprava vívosmart HR ugotovi, kakšna je trenutna raven vaše dejavnosti, nato pa vam dodeli dosegljiv dnevni cilj korakov. Ko dosežete mejnike, naprava prilagodi cilj za naslednji dan in vas postopoma spodbuja k bolj zdravemu življenjskemu slogu. Čez dan vas z vrstico gibanja in vibriranjem po 1 uri neaktivnosti opomni, da ostanite aktivni. Časovnik nedejavnosti ponastavite tako, da se odpravite na kratek sprehod.

Povežite se

Sledilnik dejavnosti vívosmart HR se ves dan samodejno sinhronizira s pametnim telefonom in shranjuje vaše statistične podatke v naši brezplačni spletni skupnosti. V storitvi Garmin Connect™ lahko shranjujete, načrtujete in delite svojo dejavnost ter presežete število korakov, ki ste ga dosegli prejšnji dan. Povežite se z drugimi uporabniki, da jih boste lahko izzvali in se pomerili z njimi. Za podrobnejše sledenje kalorijam lahko ustvarite račun na spletnem mestu MyFitnessPal in ga povežete s svojim računom Garmin Connect. Tako lahko vnesene kalorije primerjate s skupnim številom porabljenih kalorij, ki jih naprava vívosmart HR zabeleži čez dan.

¹Natančnost merjenja aktivnosti
²Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom

ANTBluetooth

 

Mere in zmogljivost

Mere naprave, Š x V x G Velikosti paščkov: 136–187 mm (običajna velikost); 180–224 mm (zelo velik); širina: 21,0 mm; debelina: 12,3 mm
Velikost zaslona, Š x V 25,3 mm x 10,7 mm
Ločljivost zaslona, Š x V 160 x 68 slikovnih pik
Zaslon na dotik  
Zaslon v načinu negativa  
Teža 29,6 g, običajna velikost; 32,0 g, zelo velika
Baterija Akumulatorska litijeva baterija
Trajanje baterije Do 5 dni
Nazivna vodotesnost 5 ATM
Barometrični višinomer  
Pametna obvestila (ko je naprava združena z združljivim telefonom, prikazujejo opozorila o e-poštnih, besedilnih in drugih sporočilih)  
Opozorilo z vibriranjem  
Upravljanje glasbe  
Poišči moj telefon  
Upravljanje kamere VIRB®  
Funkcije ure čas, datum , koledar in alarm

Funkcije za tek

Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov)  

Funkcije za tek in kolesarjenje

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • SIS
 • SUUNTO
 • CW-X
 • HOKA
 • POLAR
 • raidlight
 • Ultimate Direction
 • GOPRO
 • TACX
 • GARMIN