Akcija Garmin Edge 1030 Plus Bundle 010-02424-11

Garmin Edge 1030 Plus Bundle 010-02424-11

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: GARMIN

Šifra izdelka: Garmin Edge 1030 Plus Bundle 010-02424-11

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 536.80 € 699.95 €
Količina:

Možnost obročnega plačila - kredit kar preko spleta več na

 

PRIMERJAVA MODELOV

Kakšne so novosti? (primerjava z Garmin Edge 1030)

 • Sinhronizacija načrta treningov: Na voljo so načrti treningov za treninge na trenažerju ali na cesti, preneseš jih lahko z aplikacije Garmin Connect ali drugih podobnih aplikacij, kot sta TrainingPeaks® in TrainerRoad.
 • Predlogi za dnevni trening: Za vodenje treninga, ki upošteva tvojo fizično pripravljenost, spremljaj dnevna priporočila za kolesarjenje na osnovi trenutne obremenitve s treningom in VO2 max.
 • MTB dinamika: Spremljaj epske podatke vsake vožnje z gorskim kolesom, kot so število skokov, dolžina skokov in čas v zraku.
 • Off-course preračunavanje: Brez skrbi zapusti vodenje po načrtovani poti; prepusti se raziskovanju, Edge 1030 Plus ti bo pokazal pot nazaj na aktivno pot
 • InReach združljivost: Ostani povezan kjerkoli voziš s povezavo naprav Edge in inReach® . Poglej in odgovori na sporočila, deli podatke o potovanju in po potrebi sproži interaktivno opozorilo SOS 4 z naročnino inReach.
 • Aklimatizacija na vročino in nadmorsko višino: Pripravi se na kakršno koli okolje. Na podlagi aklimatizacije na vročino in nadmorsko višino si oglej, kako se tvoje telo odziva v različnih okoljih.

Izboljšave:

 • Najboljše nastavitve: Bodi pripravljen na vožnjo v nekaj trenutkih. Namesto zamudnega nastavljanja naprave si namesti najpopularnejše profile kolesarjenja glede na nastavitve tvoje prejšnje naprave Edge, načine kolesarjenja in priljubljene nastavitve ostalih uporabnikov.
 • Trajanje baterije: Edge 1030 Plus omogoča do 24 ur trajanja baterije pri zahtevni uporabi. Še enkrat toliko pa z dodatno opcijsko polnilno baterijo Garmin Charge™ power pack.
 • Garmin Cycle map: Vozi s pomočjo nameščene kolesarske kartografije, ki ima boljšo pokritost kot kdajkoli, zagotavlja višinske podatke inti omogoča navigacijo z iskanjem naslovov.
 • Naložena aplikacija in proge Trailforks: Uvozi načrtovane poti direktno na Edge 1030 Plus. Izračun poti upošteva stanje na progah in sposobnosti kolesarja, zato boš med vožnjo bolj užival.
 • Ustvari več poti: Ustvari krožne poti kar na napravi Edge, na aplikaciji Garmin Connect ali jih načrtuj na platformah, kot sta Strava ali Komoot in jih s sinhronizacijo enostavno prenesi na Edge.
 • LiveTrack sledenje: Ustvari seje v živo LiveTrack direktno z naprave Edge in omogoči družini in prijateljem spremljanje tvoje lokacije ali celo ogled celotne načrtovane poti.

V kompletu dobiš:

 • Garmin Edge 1030 Plus, s
 • enzor kadence in hitrosti,
 • merilnik srčnega utripa HRM-Dual™
 • prednji nosilec, standardi nosilec,
 • vrvica,
 • USB kabel,
 • dokumentacija.
   


 

Kolesari dlje in močneje ter ostani povezan z najnaprednejšim kolesarskim računalnikom GPS Garmin Edge 1030 Plus.

Razišči svet in odkrij svoje meje! Napredni GPS kolesarski računalnik ti pomaga zastaviti in preseči vadbene cilje s strukturiranimi treningi. Predlaga dnevne treninge glede na tedensko trening obremenitev in tvoj VO2 max. Z narekovanjem tempa ClimbPro pomaga premagati zahteven vzpon, MTB dinamika zabeleži vsak epski skok in prekine vodenje po progi, če namerno zaviješ z nje. Naprava je pripravljena na prav vsako vožnjo. Če nadgrajuješ starejši kolesarski računalnik Edge, na Edge 1030 Plus lahko preneseš profile kolesarjenja in podatkovna polja. Funkcija zaznave nezgode in asistence pošlje vašo trenutno lokacijo kontaktom v sili, povezana z združljivo napravo za satelitsko komunikacijo inReach ® omogoča dvosmerno komunikacijo s sporočilil.

Garmin Edge 1030 Plus ima 3.5 palični zaslon na dotik, ki omogoča enostavno upravljanje tvoje naprave med intenzivnim kolesarjenjem, izjemno avtonomijo baterije, ki sedaj nudi kar 24 ur delovanja v načinu vadbe z GPS-om. Funkcija pošiljanja sporočil članom tvoje skupine pošlje sporočilo in to kar med vožnjo! Edge 1030 Plus omogoča načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline, ki na podlagi podatkov o vožnji za milijone kilometrov prikaže najboljše načrtovane poti po cestah in brezpotjih.

Ko kateri od prijateljev odkolesari naprej ali zaostane vam sedaj ni več treba prijeti telefona v roke ali si povzročati skrbi zaradi njega. Rider-To-Rider funkcija omogoča pošiljanje predhodno napisanih sporočil kar iz svoje naprave Edge 1030 Plus. Sporoči prijateljem, da jih boš dohitel čez nekaj minut ali pa naj odkolesarijo naprej brez tebe. Če ti je spustila pnevmatika ali potrebuješ pomoč lahko prijateljem, ki so združeni s funkcijo GroupTrack, pošlješ sporočilo, da te lahko najdejo. Odlično! Boljšega družabnika kot je Garmin Edge 1030 Plus si skoraj ne moreš želeti. Paket BUNDLE vsebuje tudi senzor za kadenco in hitrost ter merilnik srčnega utripa HRM-Dual™. Kakšne so novosti? (primerjava z Garmin Edge 1030) Sinhronizacija načrta treningov: Na voljo so načrti treningov za treninge na trenažerju ali na cesti, preneseš jih lahko z aplikacije Garmin Connect ali drugih podobnih aplikacij, kot sta TrainingPeaks® in TrainerRoad. Predlogi za dnevni trening: Za vodenje treninga, ki upošteva tvojo fizično pripravljenost, spremljaj dnevna priporočila za kolesarjenje na osnovi trenutne obremenitve s treningom in VO2 max. MTB dinamika: Spremljaj epske podatke vsake vožnje z gorskim kolesom, kot so število skokov, dolžina skokov in čas v zraku. Off-course preračunavanje: Brez skrbi zapusti vodenje po načrtovani poti; prepusti se raziskovanju, Edge 1030 Plus ti bo pokazal pot nazaj na aktivno pot InReach združljivost: Ostani povezan kjerkoli voziš s povezavo naprav Edge in inReach® . Poglej in odgovori na sporočila, deli podatke o potovanju in po potrebi sproži interaktivno opozorilo SOS 4 z naročnino inReach.

Aklimatizacija na vročino in nadmorsko višino: Pripravi se na kakršno koli okolje. Na podlagi aklimatizacije na vročino in nadmorsko višino si oglej, kako se tvoje telo odziva v različnih okoljih. Izboljšave: Najboljše nastavitve: Bodi pripravljen na vožnjo v nekaj trenutkih. Namesto zamudnega nastavljanja naprave si namesti najpopularnejše profile kolesarjenja glede na nastavitve tvoje prejšnje naprave Edge, načine kolesarjenja in priljubljene nastavitve ostalih uporabnikov. Trajanje baterije: Edge 1030 Plus omogoča do 24 ur trajanja baterije pri zahtevni uporabi. Še enkrat toliko pa z dodatno opcijsko polnilno baterijo Garmin Charge™ power pack. Garmin Cycle map: Vozi s pomočjo nameščene kolesarske kartografije, ki ima boljšo pokritost kot kdajkoli, zagotavlja višinske podatke in ti omogoča navigacijo z iskanjem naslovov. Naložena aplikacija in proge Trailforks: Uvozi načrtovane poti direktno na Edge 1030 Plus. Izračun poti upošteva stanje na progah in sposobnosti kolesarja, zato boš med vožnjo bolj užival. Ustvari več poti: Ustvari krožne poti kar na napravi Edge, na aplikaciji Garmin Connect ali jih načrtuj na platformah, kot sta Strava ali Komoot in jih s sinhronizacijo enostavno prenesi na Edge. LiveTrack sledenje: Ustvari seje v živo LiveTrack direktno z naprave Edge in omogoči družini in prijateljem spremljanje tvoje lokacije ali celo ogled celotne načrtovane poti.

Lastnosti:

 • Lahka in kompaktna naprava z 3.5-palčnim zaslonom na dotik visoke ločljivosti, ki deluje tudi, ko ga uporabljate z rokavicam ali je moker
 • Funkcija GroupTrack spremlja vse člane vaše kolesarske skupine
 • Rider-To-Rider komunikacija - funkcija pošiljanja prednastavljenih sporočil članom svoje skupine
 • Napredno spremljanje zmogljivosti vključuje najvišji VO2, svetovalca za regeneracijo, odseke Strava Live, funkcionalni prag moči FTP, stanje zmogljivosti in napredno dinamiko kolesarjenja
 • Vgrajeno zaznavanje dogodkov; združljivost z dodatno opremo za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem, kot so naprava Varia Vision ter pametne kolesarske luči in radar za spremljanje dogajanja za kolesom Varia
 • Za kolo prilagojena navigacija, prednaložena s kolesarskim zemljevidom Garmin, omogoča navigacijo zavoj za zavojem
 • Akumulatorska litij-ionska baterija, z do 20 ur v načinu vadbe z GPS-om; do 24 ur v načinu UltraTrac
 • Nazivna vodotesnost: IPX7
 • Podpira GPS in GLONASS ter Galileo
 • Občutljiv sprejemnik
 • Barometrični višinomer
 • Brezžičen prenos podatkov med istimi modeli naprav Garmin Edge 1030 (Plus)
 • Pametna obvestila (ko je naprava združena z združljivim telefonom, prikazujejo opozorila o e-poštnih, besedilnih in drugih sporočilih)
 • Nadzor nad Garmin VIRB kamero

Dodatne lastnosti:

 • Funkcija GroupTrack da ne boš sam niti takrat, ko ubežiš kolesarski skupini. Z novo funkcijo GroupTrack lahko združiš napravo prek storitve Garmin Connect™ in s kolesarskimi prijatelji spremljate drug drugega, ko se ločite. To je samo ena od inovacij, zaradi katerih postane vožnja bolj povezana.
 • Zaslon na dotik ti bo omogočil, da boš z veseljem uporabljal številne zmogljive funkcije, ki se skrivajo v kompaktnem ohišju naprave Edge 1030 Plus, hkrati pa te bo popolnoma navdušila visoka ločljivost zaslona na dotik. Senzor osvetljenosti okolice samodejno prilagodi svetlost zaslona, zato si na njem zlahka na hitro ogledaš podatke, kapacitivni zaslon na dotik pa je odziven tudi, ko je moker ali ga uporabljaš z rokavicami
 • Zaznavanje nezgode in asistenca: Pošlje tvojo lokacijo vnaprej določenim kontaktom, če zazna nezgodo. Lahko pa tudi ročno sprožiš pošiljanje, če imaš npr. mehanske težave s kolesom.
 • Napredno spremljanje zmogljivosti s kolesarskim računalnikom z GPS-om Edge 1030 Plus je združljiv s senzorji ANT+®, vključno s senzorji hitrosti, kadence in srčnega utripa. Za še več podatkov o zmogljivosti je naprava 820 združljiva tudi z merilniki moči ANT+, vključno z edinstvenim merilnikom moči na pedalih Vector™, ki meri skupno moč, uravnoteženost med levo in desno nogo ter kadenco. Beležiš lahko tudi dinamiko kolesarjenja in si zagotoviš boljši pregled nad svojo pripravljenostjo, vključno s tem, na kateri del pedala prenašaš moč in kako je moč razporejena po celotnem obratu pedala. Prav tako lahko napravo povežeš z elektronskimi sistemi za prestavljanje ANT+ in kolesarskimi trenažerji ANT+. Pri uporabi pasu za merjenje srčnega utripa so ti na voljo tudi različni fiziološki podatki. Oglej si kolesarski najvišji VO2 in svetovalca za regeneracijo, ki analizira podatke in ti pove, koliko časa mora miniti, preden se lotiš naslednje težke vožnje. S tem povezanim sistemom senzorjev, dodatne opreme, kolesarskega računalnika in analize po kolesarjenju v storitvi Garmin Connect lahko spremljaš zmogljivost svojega telesa na posameznih vožnjah.
 • Navigacija s prednaloženim kolesarskim zemljevidom Garmin te bo vodila iz zavoja v zavoj po cestah in terenu. Kolesarski zemljevid Garmin vključuje ceste in kolesarske steze, ki omogočajo načrtovanje poti, podatke o nadmorski višini ter možnost iskanja destinacij in naslovov. Uporabiš lahko tudi načrtovanje povratnih poti in tako napravi Edge 1030 Plus prepustiš, da izbere kolesarju prijazno načrtovano pot zate na podlagi tega, kako daleč želiš kolesariti, in sicer od začetka do konca.
 • Združljivost z izdelki Varia za boljše zavedanje o razmerah med kolesarjenjem. Za pomoč pri izogibanju nesrečam je naprava Edge 1030 Plus združljiva tudi z obsežno družino Garmin izdelkov za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem Varia™, vključno z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom in pametnimi kolesarskimi lučmi, ki omogočajo edinstveno zavedanje o razmerah v okolju med vožnjo. Vidi in bodi viden s kolesarskimi lučmi ali radarjem Varia, ki zazna približujoča se vozila.  
 • Poveži se in prilagodi napravo po svojih željah s podatkovnimi polji in programi po meri, ki jih lahko brezplačno preneseš. V trgovini Connect IQ si oglejte razpoložljivo ponudbo in prilagodi napravo Edge, tako da bo postala res tvoja. Ne pozabi, da med vožnjo na dveh kolesih s kolesarskim računalnikom z GPS-om Edge 1030 Plus lahko ostaneš povezan s preostalim svetom prek pametnih obvestil, sledenja v živo, objavljanja na družabnih omrežjih in samodejnega nalaganja v brezplačno spletno vadbeno skupnost Garmin Connect.

Funkcije:

 • Združljivo s merilci moči Vector in Varia kolesarskim radarjem
 • Dodani senzorji za hitrost kolesa, kadenco in merilnik srčnega utripa
 • MTB Dinamika
 • Virtual Partner (tekmovanje z digitalno osebo)
 • Proge (tekmovanje s prejšnjimi dejavnostmi)
 • Auto Pause (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost)
 • Auto Lap (samodejno začne nov krog)
 • Samodejno pomikanje med vadbo se premika po straneh s podatki
 • Napredne vadbe, ki jih ustvarite po lastni meri z določenimi cilji
 • Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj)
 • Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka)
 • Izračun porabe kalorij glede na srčni utrip
 • Prilagodljivi zasloni
 • Združljivost z merilnikom moči Vector (prikazuje podatke o moči iz združljivih merilnikov moči drugih proizvajalcev, ki podpirajo tehnologijo ANT+™)
 • Temperatura (med vožnjo prikazuje in beleži temperaturo)
 • Odpornost na udarce
 • Združljivost s storitvijo Garmin Connect™ (spletna skupnost za analizo, razvrščanje in deljenje podatkov)
 • Samodejna sinhronizacija (samodejni prenos podatkov v računalnik)

Dodatne lastnosti:

 • Združljiv s kolesarskim radarjem in lučmi Varia™
 • Združljivost z daljinskim upravljalnikom Edge®
 • LiveTrack podpora
 • Napredna analiza zmogljivosti in moči, vključno z največjim VO2, merjenjem FTP/W/kg, stanjem zmogljivosti/laktatnim pragom/učinkom na telo, napredno dinamiko kolesarjenja, funkcijo GroupTrack, izzivi med kolesarjenjem na odsekih Strava Live in povezanimi funkcijami
 • Profil kolesarskega trenažerja za združljiv prikaz in upravljanje podatkov trenažerja
 • Naprava je združljiva z odseki za dinamično in spodbujevalno tekmovanje med kolesarjenjem
 • Temperatura delovanja: od –20 °C do +55 °C
 • Povezane funkcije prek pametnega telefona
 • Združljivost s programoma Garmin Connect™ in Garmin Connect™ Mobile
 • Povezovanje z elektronskim prestavljanjem Shimano Di2
 • Vremenska opozorila
 • Prednaložen kolesarski zemljevid Garmin
 • Združljivost z omrežjem Wi-Fi®
 • Osvetljenost okolice
 • Načrtovanje povratnih poti
 • Načrtovalnik poti
 • Zaznavanje dogodkov
 • Načrti vadbe/vaje, za kar je potreben račun Garmin Connect
 • Združljivost z izdelki trgovine Connect IQ™
 • Zvočni pozivi
 • Združljivost z elektronskim prestavljanjem ANT+™
 • Pametna obvestila prikazujejo samo besedilna sporočila in klice
 • Notranji pomnilnik: 16 GB + microSD kartice
 • Osebni kolesarski rekordi
 • GroupTrack funkcija
 • Samodejni začetek (časovnik se samodejno vklopi pri hitrosti po meri)
 • Združljivost s kolesarskim trenažerjem ANT+
 • Združljivost z odseki Strava
 • Prikaz učinko vadbe na telo
 • Način varčevanja z baterijo: napajanje z baterijo podaljša za do 50 odstotkov, hkrati pa omogoča beleženje podatkov o vožnji

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • GARMIN
 • LEKI
 • INOV-8
 • LEDLENSER
 • TACX
 • HOKA
 • SUUNTO
 • Ultimate Direction
 • GOPRO
 • COMPRESSPORT
 • POLAR
 • raidlight
 • SCOTT
 • SIS
 • CW-X
 • GU športna prehrana
 • SPORTHG