Akcija Polar V800 GPS HR H10 črna 60 dnevna naročnina Strava PREMIUM - Live Segments podpora

Polar V800 GPS HR H10 črna 60 dnevna naročnina Strava PREMIUM - Live Segments podpora

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: Polar

Šifra izdelka: Polar V800 GPS HR H10 črna

Razpoložljivost: Ni na zalogi

Cena: 289.95 € 449.00 €
Količina:

Možnost obročnega plačila - kredit kar preko spleta več na

 

NOVO PODPORA ZA Strava Live Segments - več informacij

Najbolj natančna GPS ura na svetu: http://fellrnr.com/wiki/GPS_Accuracy

 

OBROČNO PLAČILO NLB: 27€ x 12 mesecev
OBROČNO PLAČILO DINERS: 27€ x 12 mesecev
Več informacij o obročnem plačilu.

 

 SLOVENSKA NAVODILA V800

Za profesionalne in predane športnike, ki si želijo doseči največjo zmogljivost

 • Meri vsako vašo vadbo in dnevno aktivnost 24/7
 • Pomaga razumeti vašo obremenitev med vadbo in čas okrevanja
 • Sledi vaši hitrosti, razdalji in poti z vgrajenim GPS-om
 • V celoti nastavljivi športni profili, da boste iz vadbe dobili kar se da veliko
 • Podpira vadbo različnih športov s časi prehoda
 • Prikazuje srčni utrip tudi v vodi z udobnim oddajnikom z dvojnim načinom prikazovanja
 • Omogoča načrtovanje in analiziranje vadbe z brezplačno aplikacijo in s spletno storitvijo Polar Flow - https://flow.polar.com/
 • Združljiv s tekaškimi in kolesarskimi senzorji Polar Bluetooth® Smart
 • Vodoodporen do 30 m/100 ft

Najboljša športna ura na  svetovnem trgu. Podpira Bluetooth Smart povezljivost za senzorje in pametne telefone..

Z novo atraktivno obliko je Polar V800 GPS HR ne glede na teren, ne glede na šport najbolj natančen način za merjenje razdalje in hitrosti, s poudarkom na planiranju in analizi treninga. VShrani vse potrebne podatke, ki jih zabeleži med vadbo, katere preko Bluetooth Smart, micro USB  vmesnika prenesete v program, kjer lahko analizate in načrtujete vadbo. Polar Fitness Test napreden test vam v mirovanju pove stopnjo telesne kondicije (VO2max). R-R interval srčne frekvence omogoča najpodrobnejšo analizo.
 

Polar Race Pace
Polar tekmovalni ali trening TEMPO tek pri uporabi ure V800 in Flow spletnega servisa

Video prikazuje uporaba Polar Race Pace s Polar V800 in kako jo analizirali v spletni storitvi FlowNačrtovanje treninga - trening po GPS sledi, dodajanje treninga v uro,  intervalni trening...Koristi vadbe

Motivacijsko povratno sporočilo, ki vam je neposredno posredovano takoj po vaji, je nekaj, od česar imate lahko koristi. Torej, če želite vedeti kakšen je učinek različnih vad, vam ta funkcija pove točno to, kar želite vedeti. Dobili boste hiter pregled po vsaki vadbi in za bolj podrobnejše povratno sporočilo lahko ali preverite vašo datoteko o vadbi ali dobite natančnejšo analizo v Polar Flow.

Vadbena obremenitev so besedilne povratne informacije o zahtevnosti zadnje vadbe. Izračun vadbene obremenitve je osnovan na porabi bistvenih virov energije (ogljikovi hidrati in beljakovine) med vadbo. Tako se lahko obremenitve različnih vadb med seboj primerja. Za natančnejšo primerjavo vadb smo vašo vadbeno obremenitev pretvorili v približen čas okrevanja.

Vadbena obremenitev upošteva različne dejavnike, ki vplivajo na vadbeno obremenitev in potrebni čas okrevanja. Ti zajemajo srčni utripsit, HRmax, VO2max, spol, starost, višino, težo in ozadje vadbe. Vaš aerobni in anaerobni prag (lahko ga nastavite v spletni storitvi Flow), srčni utrip med vadbo in trajanje vadbe tudi lahko vplivajo na izračun. Poleg tega se z dodajanjem dejavnikov, značilnih za določen šport, intenzivnost športa odraža v vaši vadbeni obremenitvi in potrebnem času okrevanja.

VADBENA OBREMENITEV
Vadbena obremenitev so besedilne povratne informacije o zahtevnosti zadnje vadbe. Izračun vadbene obremenitve je osnovan na porabi bistvenih virov energije (ogljikovi hidrati in beljakovine) med vadbo. Tako se lahko obremenitve različnih vadb med seboj primerja. Za Vadbena obremenitev upošteva različne dejavnike, ki vplivajo na vadbeno obremenitev in potrebni čas okrevanja. Ti zajemajo srčni utripsit, HRmax, VO2max, spol, starost, višino, težo in ozadje vadbe. Vaš aerobni in anaerobni prag (lahko ga nastavite v spletni storitvi Flow), srčni utrip med vadbo in trajanje vadbe tudi lahko vplivajo na izračun. Poleg tega se z dodajanjem dejavnikov, značilnih za določen šport, intenzivnost športa odraža v vaši vadbeni obremenitvi in potrebnem času okrevanja.Pametne kalorije

OwnCal je najbolj natančen števec kalorij na tržišču. Izračuna število kalorij, ki ste jih porabili med vadbo, in temelji na teži, višini, starosti, spolu, vašem maksimalnem srčnem utripu (HRmax) in intenzivnosti vadbe.

SMART COACHING

Če želite doseči dejanski napredek med vadbo, potrebujete najboljša navodila. V ta namen smo razvili Smart Coaching. Naj gre za oceno vaših dnevnih ravni telesne pripravljenosti, ustvarjanje individualnih vadbenih načrtov, izračun ustrezne intenzivnosti ali sprejem takojšnjega povratnega sporočila, vam Smart Coaching ponuja izbiro edinstvenih funkcij, ki omogočajo enostavno uporabo, so prilagojene vašim potrebam in zasnovane za maksimalno uživanje in motivacijo med vadbo. V800 vključuje naslednjo funkcijo Smart Coaching:

 
 • Vadbena obremenitev in okrevanje
 • Stanje okrevanja temelji na 24/7 dnevni aktivnosti
 • Korist vadbe
 • Test skoka
 • Test telesne pripravljenosti
 • Ortostatični test
 • Tekaški indeks
 • Območja srčnega utripa
 • Pametne kalorije


Running Index

Če želite ohraniti vrhunsko tekaško zmogljivost, vam bo ta funkcija v veliko pomoč. Redna uporaba skozi čas vam omogoča, da vidite, kako učinkovit je vaš tek. Vaš rezultat Running Index se samodejno izračuna po vsakem teku in temelji na podatkih vašega srčnega utripa in hitrosti, ki so zbrani iz vašega GPS-ja ali senzorja korakov. Višji odčitek kaže, da lahko tečete hitreje z manj napora. S to funkcijo bo ura V800 lahko določila, ali se pri teku vzpenjate ali spuščate.

Test telesne pripravljenosti - (Fitness Test) VO2max

Če želite izboljšati telesno pripravljenost in biti na tekočem, kako dobro vam pri tem gre, uporabite test telesne pripravljenosti, ki vam pove točno to, kar morate vedeti, v samo petih minutah. Z rednim primerjanjem vaših rezultatov testa lahko vidite vaš napredek in kako se je izboljšala vaša telesna pripravljenost

Ortostatični test

Ortostatični test je enostaven in zanesljiv pri določanju vašega dejanskega stanja. Pokaže vam, kako se vaš srčni utrip odziva na vadbo in dejavnike, npr. stres in bolezen. Če test redno izvajate, se boste naučili, kako se bo odzival vaš srčni utrip in kaj lahko nanj vpliva. Svojo vadbo lahko prilagodite tako, da si bo vaše telo lahko opomoglo, ko bo to potrebovalo.

Ortostatočni test se običajno uporablja za spremljanje ravnovesja med vadbo in okrevanjem. Osnovan je na spremembah v delovanju vašega avtonomnega živčnega sistema zaradi vadbe. Na rezultate ortostatičnega testa vpliva več zunanjih dejavnikov, kot je duševni stres, spanje, latentne bolezni, spremembe v okolju (temperatura, nadmorska višina) in drugi. Z dolgotrajnim sledenjem lahko optimizirate svojo vadbo in preprečite pretirano vadbo. Ortostatični test je osnovan na merjenju srčnega utripa in spremenljivosti frekvence srčnega utripa. Spremembe srčnega utripa in spremenljivost frekvence srčnega utripa odražata spremembe v avtonomnem uravnavanju srčno-žilnega sistema. Med testom se meri HRrest, HRstand in HRpeak. Srčni utrip in spremenljivost frekvence srčnega utripa med ortostatičnim testom sta dobra pokazatelja motenj v avtonomnem živčnem sistemu, npr. utrujenost ali pretirana vadba. Vendar pa je odziv srčnega utripa na utrujenost in pretirano vadbo vedno individualen in zato zahteva dolgotrajnejše spremljanje.

PRED TESTOM
Ko izvajate test prvič, morate v dveh tednih narediti šest temeljni testov, s katerimi določite svoje temeljne vrednosti. Temeljne meritve morate izvesti v dveh tednih običajne vadbe in ne intenzivne. Te meritve morajo vključevati teste po vadbenih dnevih in po dnevih okrevanja. Po zabeleženih temeljnih vrednostih test še naprej izvajajte dvakrat do  rikrat tedensko. Vsak teden se zjutraj testirajte tako po dnevu okrevanja kot tudi po dnevu intenzivne vadbe (ali več zaporednih dneh vadbe). Test lahko ponovite tudi po dnevu običajne vadbe. Podatki morda ne bodo zanesljivi med prekinitvijo vadbe ali pri
neredni vadbi. Če si vzamete več kot 14 dni odmora, je dobro, da ponovno nastavite svoje dolgoročne povprečne vrednosti in ponovite temeljni test.
Test mora biti vedno izveden v standardnih/podobnih pogojih, da bodo rezultati kar se da zanesljivi. Priporočljivo je, da se testirate zjutraj pred zajtrkom. Upoštevajte naslednje osnovne zahteve:

 
 • Nosite senzor srčnega utripa.
 • Bodite sproščeni in mirni.
 • Lahko sedite sproščeno v položaju ali ležite v postelji. Položaj naj bo vedno enak, ko opravljate test.


Nalaganje treninga

Vam pokaže kako vpliva trening na vaše telo in vam pomaga primerjati med že naloženimi ostalimi vadbami. Nadaljevanje snemanja vašega treninga vam lahko pomaga prepoznati vaše osebne meje in prilagoditi intenzivnost in trajanje treninga glede na vaše cilje.
Stanje okrevanja

Najdite popolno ravnovesje med treningom in počitkom in si pridobite realno sliko vašega stanja okrevanja preden se lotite naslednjega treninga. Stanje okrevanja temelji na skupni obremenitvi vseh vaših aktivnostih, vključno z vsemi opravljenimi treningi in manjšimi aktivnostmi, ki jih opravite vsak dan. Neprekinjeno snemanje stanja okrevanja vam lahko pomaga planirati vaš trening tako, da se izognete pretreniranosti ali podtreniranosti.

STANJE OKREVANJA NA PODLAGI 24/7 AKTIVNOSTI
Funkcija stanja okrevanja sledi skupni obremenitvi – ki zajema intenzivnost, količino in pogostost vaše vadbe in dejavnosti – pri tem pa upošteva vaše ozadje vadbe. Stanje okrevanja združuje podatke vadbene obremenitve s podatki o dejavnostih, s katerimi se ukvarjate vsak dan. Oceni vaše stanje okrevanja in koliko časa potrebujete za okrevanje. To je orodje, s katerim se izognete pretirani ali premalo intenzivni vadbi in si prilagodite vadbene načrte skupaj z drugimi orodje, kot je ortostatični test.
Vaše stanje okrevanja je osnovano na skupni vadbeni obremenitvi, dnevni dejavnosti in počitku v zadnjih 8 dneh. Najbolj nedavne vadbe in dejavnosti so pomembnejše od starejših in imajo zato tudi večji vpliv na vaše stanje okrevanja. Vaši dejavnosti izven vadbe sledi vgrajeni 3D pospeševalnik, ki beleži premike vaših zapestij. Analizira frekvenco, intenzivnost in neenakomernost vašega gibanja skupaj z vašimi telesnimi podatki, tako da lahko opazujete, kako dejavni ste izven vadbe. Z združevanjem svoje dnevne dejavnosti z vadbeno obremenitvijo dobite pravo sliko o svojem stanju okrevanja. Neprestano nadziranje statusa okrevanja vam pomaga pri prepoznavanju osebnih meja, da se izognete pretirani ali premalo intenzivni vadbi in prilagodite intenzivnost in trajanje vadbe v skladu z vašimi dnevnimi in tedenskimi cilji. Da bi pridobili čim bolj točne informacije o stanju okrevanja, med vadbo nosite senzor srčnega utripa.

Zelo naporno
"Zelo naporno" pomeni, da ste v zadnjem času veliko vadili, tako da je skupna obremenitev zelo visoka. Sčasoma se bosta tako izboljšali vaša telesna pripravljenost in zmogljivost. Pustiti si morate dovolj časa, da do naslednjega obdobja težke vadbe ali tekmovanja dodobra okrevate.

Naporno
"Naporno" pomeni, da je skupna vadbena obremenitev postala visoka. To lahko pomeni tudi to, da še vedno niste popolnoma okrevali od pretekle vadbe ali dejavnosti. Za izboljšanje telesne pripravljenosti in zmogljivosti je sicer potrebna občasna intenzivna vadba, vendar pa potrebujete tudi čas za okrevanje.

Uravnoteženo
"Uravnoteženo" vam pove, da sta nedavna vadba in čas okrevanja uravnotežena. Če okrevanju pustite dovolj časa, lahko poskrbite, da iz vadbe iztisnete kar največ.

Premalo vadbe
"Premalo vadbe" pomeni, da ste v nedavnem obdobju vadili manj kot običajno. Morda za okrevanje potrebujete več časa zaradi bolezni ali vsakodnevnega stresa ali pa ste v vadbenem načrtu pozornost namenili čemu drugemu. Zapomnite si, da lahko z zmanjšano vadbeno obremenitvijo več tednov zapored brez skrbnega načrtovanja zmanjšate nekatere rezultate, ki ste jih z vadbo že dosegli.


Analiza treninga
Triatlon 
 

STARN JE V DELU

Več o izdelku

 

 


 
TEST SKOKOV
Pomaga vam oceniti mišično moč, izhodno moč in živčno mišično utrujenost
vaših nog. Na voljo so tri vrste testov: skok iz počepa, nasprotno gibanje in
dolgotrajno skakanje.
>
 

Obvestila iz pametnega telefona na Polar V800 in M400 

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • SIS
 • SUUNTO
 • CW-X
 • HOKA
 • POLAR
 • raidlight
 • Ultimate Direction
 • GOPRO
 • TACX
 • GARMIN