Akcija Garmin Edge 1030 010-01758-10

Garmin Edge 1030 010-01758-10

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: GARMIN

Šifra izdelka: Garmin Edge 1030 010-01758-10

Razpoložljivost: Ni na zalogi

Cena: 439.93 € 609.99 €
Količina:

Možnost obročnega plačila - kredit kar preko spleta več na

 

PRIMERJAVA MODELOV

Samo naprava

 • Edge 1030
 • Nosilca (standardni in podaljšani sprednji)
 • Kabel USB
 • Vrvica
 • Dokumentacija

 

Kolesarite dlje in hitreje ter ostanite povezani s kolesarskim računalnikom GPS Edge 1030. Uporabite načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline, ki prikaže najboljše načrtovane poti po cestah in brezpotjih. Pošiljanje sporočil med kolesarji3 in funkcija GroupTrack8 vam pomagata ohraniti stik s skupino. Poleg tega lahko virtualno tekmujete s prijatelji v storitvi Strava ter prenesete vadbo TrainingPeaks v napravo. Kolesarski računalnik Edge 1030 je združljiv z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom in pametnimi kolesarskimi lučmi Varia, ki pomagajo ustvariti varnejše okolje za kolesarjenje.

   

Vrhunski kolesarski računalnik GPS z navigacijo in povezanimi funkcijami

 • 3,5-palčni kolesarski računalnik s celovitim naborom funkcij za navigacijo, zmogljivost in zavedanje o razmerah med kolesarjenjem
 • Načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline na podlagi podatkov o vožnji za milijone kilometrov v storitvi Garmin Connect prikaže najboljše načrtovane poti po cestah in brezpotjih
 • Predhodno naloženi kolesarski zemljevid Garmin omogoča usmerjanje zavoj za zavojem in nova navigacijska opozorila
 • Novo pošiljanje sporočil med kolesarji1 omogoča, da ostanete v stiku z drugimi kolesarji v skupini
 • Postavite si izziv na vsaki vožnji z nanovo posodobljeno predhodno naloženo funkcijo Strava Live Segments
 • Avtonomija baterije: do 20 ur2, možnost podaljšanja do 40 ur z izbirnim prenosnim polnilnikom Garmin Charge

Kolesarite dlje in močneje ter ostanite povezani s kolesarskim računalnikom GPS Edge 1030. Omogoča načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline, ki na podlagi podatkov o vožnji za milijone kilometrov prikaže najboljše načrtovane poti po cestah in brezpotjih. Če ste tekmovalec, se vozite v službo in po opravkih ali pa iščete dogodivščine – pripravili smo vam boljšo vožnjo.

 

Ustvarite vrhunsko kolesarsko središče

Naprava Edge 1030 vključuje najnovejša navigacijska orodja in je združljiva s široko ponudbo dodatne kolesarske opreme, s katero lahko merite ključne vidike zmogljivosti. Deluje tudi z dodatki za zavedanje o razmerah, ki pomagajo ustvariti varnejše okolje za kolesarjenje. Z Garminovimi izdelki lahko ustvarite popolno omrežje za kolesarjenje, vse pa se začne z napravo Edge.

Edge 1030

Načrtovanje poti po priljubljenih poteh kolesarjev

Kolesarji so od ustanovitve spletne skupnosti Garmin Connect™ naložili podatke o vožnji za več milijonov kilometrov poti. Čas je, da se ti podatki uporabijo za tehnologijo načrtovanja poti po priljubljenosti Trendline. Ko naprava Edge 1030 ustvari vožnjo, najde najprimernejšo pot, saj izbira med cestami (in stezami), ki jih kolesarji najpogosteje uporabljajo. Uporabite lahko tudi izboljšani in prenovljeni Ustvarjalnik prog v storitvi Garmin Connect, s katerim lahko ustvarite dodatne načrtovane poti, ki so primerne za kolesarjenje, na podlagi podatkov o priljubljenosti.

Napredna navigacija s kolesarskim zemljevidom Garmin

Garmin vas vodi na cesti in po brezpotjih. V kolesarskem računalniku Edge 1030 je predhodno naložen kolesarski zemljevid Garmin, vključeni pa so tudi navigacija zavoj za zavojem in nova navigacijska opozorila, ki vas obvestijo na ostre zavoje, ki so pred vami. Med kolesarjenjem lahko prikažete podatke o višini, si ogledate destinacije in poiščete naslove. Načrtovano pot lahko ustvarite tudi z načrtovanjem povratnih poti. V napravo Edge 1030 samo vnesite razdaljo in začetno smer, naprava pa vam na izbiro ponudi do tri načrtovane poti. Seveda je tudi dovolj pametna, da vas vodi nazaj do načrtovane poti, če zavijete z nje. Pri načrtovanju dolgih poti se lahko zanesete na napravo Edge 1030. Baterija jo napaja do 20 ur, z novim vgrajenim baterijskim sklopom Garmin Charge pa naprava Edge zmore tako dolge vožnje kot vi.

Sporočila med kolesarji

Ko kateri od prijateljev odkolesari naprej ali zaostane, vam ni več treba prijeti telefona v roke ali si povzročati skrbi zaradi njega. Pošiljanje sporočil med kolesarji omogoča, da pošljete predhodno napisana sporočila iz svoje naprave Edge 1030 v drugo napravo Edge. Sporočite prijateljem, ali jih boste dohiteli čez nekaj minut ali pa naj gredo naprej brez vas. Če vam je spustila pnevmatika ali potrebujete pomoč, lahko prijateljem, ki so združeni s funkcijo GroupTrack3, pošljete sporočilo, da vas lahko najdejo.

Pametna povezljivost

Z napravo Edge 1030 ostanete povezani tudi na druge načine. Na zgrešene telefonske klice ali besedilna sporočila odgovorite s predhodno napisanimi sporočili4, kot je na primer "Kmalu bom doma". Družini, prijateljem in celo drugim kolesarjem, s katerimi kolesarite skupaj, prihranite skrbi in jim omogočite, da spremljajo vaše vožnje v realnem času s funkcijama LiveTrack in GroupTrack. Izkoristite samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect, prenesite brezplačne programe in pripomočke iz trgovine Connect IQ ter se povežite z omrežjem Wi-Fi® za lažje posodabljanje programske opreme.

Kolesarite sproščeno in brez skrbi

Naprava Edge 1030 je združljiva z našim novim nosilcem za poravnano namestitev, pri kateri je naprava poravnana s krmilom in ni nad njim. Ne samo, da ima naprava Edge tako tanjši profil, temveč nosilec omogoča tudi preprost odklop izbirne dodatne opreme, kot je prenosni polnilnik Garmin Charge ali katera koli naprava za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem iz družine Varia™ . Naprava Edge 1030 je združljiva z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom in pametnimi kolesarskimi lučmi Varia, ki pomagajo ustvariti varnejše okolje za kolesarjenje. Opremljena je tudi s funkcijo zaznavanja dogodkov5, ki samodejno pošlje vašo lokacijo stiku v sili, če se znajdete v težavah.

Funkcija Strava Live Segments vam pomaga presegati meje zmogljivosti

Garmin in Strava vam omogočata še več načinov za preskušanje mej zmogljivosti. Še vedno lahko prejemate opozorila o začetku in koncu odsekov ter virtualno tekmujete s prijatelji v storitvi Strava s preoblikovano sekundno primerjavo, ki prikazuje, koliko zmorete. Vendar zdaj lahko tudi vidite, kakšen je vaš trenutni dosežek v primerjavi z vašim osebnim rekordom, vašimi najnovejšimi dosežki ali osebnimi rekordi prijateljev. Poleg tega si z novo funkcijo za raziskovanje odsekov lahko ogledate priljubljene in vodilne odseke v bližini neposredno v napravi Edge.

 

Od načrtovanja do rezultatov s programom TrainingPeaks

S programom TrainingPeaks iz trgovine Connect IQ je uporaba načrtovane vadbe na vsaki vožnji tako preprosta kot vklop naprave Edge 1030. Predhodno naloženi program prenese dnevno vadbo v napravo Edge. Program TrainingPeaks vas vodi skozi vadbo v realnem času, vključno s ciljno intenzivnostjo in trajanjem intervalov. Po vadbi opravite sinhronizacijo s programom TrainingPeaks, da si ogledate podrobno analizo in izmerite napredek pri doseganju ciljev. Ustvarite brezplačen račun TrainingPeaks in začnite uporabljati brezplačen načrt vadbe (v angleščini).

Prilagojen načrt razporeditve moči na tekmovanju v storitvi Best Bike Split

V storitvi Best Bike Split si lahko ogledate, kako spremembe teže, moči in upora vplivajo na zastavljeni čas na tekmovanju, in ustvarite popoln načrt razporeditve moči za tekmovanje. S programom Race Sync v storitvi Best Bike Split vas načrt razporeditve moči na tekmovanju vodi do najboljšega kolesarskega vmesnega časa do zdaj. Preprosto povežite račun Best Bike Split z napravo Edge 1030 in vse trenutne načrte vadbe boste imeli na dosegu roke. Ustvarite brezplačen račun Best Bike Split (v angleščini) še danes in začnite načrtovati popolno strategijo za tekmovanje.

Prilagodite napravo

Napravo Edge 1030 lahko preprosto prilagodite z brezplačnimi programi, pripomočki in podatkovnimi polji v trgovini Connect IQ. Programi, kot je AccuWeather, vam povedo, kdaj bo prenehalo deževati, da si lahko vzamete čas za kolesarjenje. Takoj prikažite povratne informacije s programom MPA and Power v storitvi Xert, na podlagi katerih lahko ugotovite, ali presegate največjo razpoložljivo moč. Priljubljene statistične podatke si lahko ogledate v različnih nastavljivih podatkovnih poljih na enem preglednem zaslonu.

1Pri združitvi z združljivim telefonom
2Avtonomija baterije je odvisna od uporabe.
3Pri združitvi z združljivim telefonom; GroupTrack lahko sledi do 50 kolesarjem
4Na voljo samo v napravah Android.
5Pri združitvi z združljivim telefonom; V osnovi namenjen cestni vožnji.

Wi-Fi® je registrirana blagovna znamka družbe Wi-Fi Alliance.; Besedna oznaka in logotipi Bluetooth® so v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Družba Garmin ima licenco za uporabo teh znamk.

Kolesarite dlje in hitreje ter ostanite povezani s kolesarskim računalnikom GPS Edge 1030. Uporabite načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline, ki prikaže najboljše načrtovane poti po cestah in brezpotjih. Pošiljanje sporočil med kolesarji3 in funkcija GroupTrack8 vam pomagata ohraniti stik s skupino. Poleg tega lahko virtualno tekmujete s prijatelji v storitvi Strava ter prenesete vadbo TrainingPeaks v napravo. Kolesarski računalnik Edge 1030 je združljiv z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom in pametnimi kolesarskimi lučmi Varia, ki pomagajo ustvariti varnejše okolje za kolesarjenje.

 

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • CW-X
 • GOPRO
 • COMPRESSPORT
 • raidlight
 • Ultimate Direction
 • SUUNTO
 • HOKA
 • POLAR
 • GARMIN
 • TACX
 • SIS
 • SCOTT
 • LEKI
 • INOV-8
 • LEDLENSER