Preverite posebne promocije paketov
Akcija GARMIN ENDURO 2 Sapphire carbon grey DLC 010-02754-01 51mm odprodaja -20%

GARMIN ENDURO 2 Sapphire carbon grey DLC 010-02754-01 51mm odprodaja -20%

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: GARMIN

Šifra izdelka: GARMIN ENDURO 2 Sapphire carbon grey DLC 010-02754-01 51mm

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 879.99 € 1,099.99 €
Količina:

RAZLIKE ENDURO2 vs Fenix 7X

 • Enduro2 ima večjo avtonomijo Pametni način: do 34 dni /46 dni solar*, Samo GPS: do 110 ur /150 ur solar*, Expedition GPS: do 77 dni /172 dni solar*
 • Enduro2 ima  SatIQ ™tehnologija dinamično prilagaja nastavitve GPS sprejemnika in s tem podaljšuje trajanje baterije brez vpliva na natančnost beleženja.
 • ZELO MOČNA SVETILKA Za pomoč pri slabših svetlobnih pogojih uporabite vgrajeno močno LED svetilko (dvakrat močnejšo od svetilke v fenixu 7x)
 • Next Fork: Ta samodejno prepozna križišča poti/cest na zemljevidu
 • Enduro2 je lažja
 • Endura ima dva paščka silikoskega in najlonskega
 • Enduro2 je dražja

Možnost obročnega plačila - kredit kar preko spleta več na

PRIMERJAVA IZDELKOV

Tecite na konec sveta z ultrazmogljivo multisport GPS uro Enduro 2. Solar no napajanje zagotavlja trajanje baterije do 150 ur v načinu GPS 1 , z njo boste vzdržali na naslednji ultra tekmi. Tehnologija SatIQ ™dinamično prilagaja nastavitve GPS sprejemnika in s tem podaljšuje trajanje baterije brez vpliva na natančnost beleženja. Robustna in lahka zasnova s safirnim steklom in titanom omogoča vaš napredek; l ahe k in udoben pašček UltraFit za varno nošenje med vsemi vašimi aktivnostmi. Pravo pot boste našli s pomočjo nameščene kartografije TopoActive in zemljevidi smučišč. Trening boste dvignili na višjo raven z množico funkcij in športnih programov, obenem boste spremljali po dat ke o naporu med vadbo v živo, podatke o zdravju in dobrem počutju in podatke o vaši zmogljivosti. Za upravljanje naprave so na voljo tradicionalni gumbi ali zaslon na dotik. Enduro 2 ima nameščen tudi program, dovoljen za beleženje podatkov na adventure tekmovanjih svetovne serije. Poleg tega ima nove funkcije, specifične za ultra trail teke, kot so NextFork ™vodič na zemljevidu, predlagani tempo, prilagojen naklonu terena in samodejni timer za počitek z njimi boste priravljeni na ultra dolge aktivnosti. Močna LED svetilka (dvakrat močnejša , kot jo ima fēnix ® 7X) vam bo razsvetlila temno okolico.

NOVOSTI Opomba: funkcije niso na voljo v vseh modelih.:

 • SOLARNO POLNJENJE BATERIJE Do 46 d ni trajanja baterije v pametnem načinu 2 omogoča neprekinjeno sliko vašega zdravja in športne pripravljenosti. Do 150 ur v načinu GPS 1 , da dobite vse podatke s treningov in
 • NAREJEN ZA EKSTREME Robustna in kljub temu prefinjena ter lahka zasnova z luneto in hrbtiščem iz titana, 1, 4 palčnim zaslonom na dotik s solarnim polnjenjem in safirnim steklom . Udoben, prilagodljiv pašček UltraFit za udobno nošenje na najdaljših razdaljah tudi v najzahtevnejših pogojih.
 • ZASLON NA DOTIK IN GUMBI Preizkušeno upravljanje z gumbi, ki zanesljivo deluje v vseh pogojih, dopolnjuje nov odzivni zaslon na dotik za hiter dostop do dnevnih podatkov o zdravju in enostavnejše upravljanje z zemljevidi.
 • TEMPO GLEDE NA NAKLON PROGE Pomoč pri prilagajanju tempa glede na spremenljiv naklon terena, da boste zmogli progo po načrtu
  VIZULANA NAPOVED TEKMOVANEGA ČASA Funcija vam predlaga, s kakšni tempom tecite na izbrani razdalji, da boste glede na svojo tekaško zgodovino in  splošno telesno pripravljenost optimalno odtekli. Podatki o trendu pripravljenosti vam pokažejo, kakšen vpliv ima trening na vašo pripravljenost in kako blizu ste izboljšanju osebnih rekordov.
 • SAMODEJNI TIMER ZA OKREPČEVALNICO NA TRAIL TEKU Ura samodejno beleži čas, ki ste ga porabili na okrepni postaji ali kontrolni točki ni vam treba skrbeti za dodatno pritiskan je gumbov.
  PRIPRAVLJENOST ZA TRENING Ta funkcije vam omogoča vpogled v to, koliko bo vaše telo pridobilo pri treningu, da boste natančno vedeli, kako trdo oddelati trening.ž
 • STANJE HRV Funkcija stanja HRV spremlja variabilnost srčnega utripa med spanjem in vam da boljši vpogled v splošno počutje, regeneracijo in zmogljivost za trening 3
  MOČ PRI TEKU Stalni podatek o moči, ki jo razvijate pri cestnem teku, imate neprekinjeno na zapestju ob uporabi senzorja dinamike teka ali monitorja srčnega utripa HRM Pro ™
 • PODATEK O NAPREZANJU STAMINA Uporabite ta podatek za nadzor izčrpavanja med aktivnostjo izognite se prekomernemu izčrpanju že na začetku teka ali vožnje.
 • ZELO MOČNA SVETILKA Za pomoč pri slabših svetlobnih pogojih uporabite vgrajeno močno LED svetilko (dvakrat močnejšo od svetilke v fenixu 7x) hitra in močna osvetlitev v beli ali rdeči barvi
 • VEČPASOVNI GNSSS TEHNOLOGIJO SATIQ ™ Večpasovni sprejmnik GNSS s tehnologijo SatIQ zagotavlja najboljše pozicioniranje v vsakem okolju in obenem optimalno dolgo trajanje baterije.
 • NEXTFORK™VODIČ PO ZEMLJEVIDU S to funkcijo boste poznali razdaljo do naslednjega razcepa in vedeli ime naslednjega traila , da boste vedno na pravi progi.
 • FUNKCIJA UP AHEAD Hitra informacija o izbranih POI točkah pred vami. Spremljajte podatke o zmogljivosti, vmesne čase, razdaljo, vzpone in spust e ter množico ključnih trail točk pred vami.
 • SKIVIEW™ KARTOGRAFIJA Smučajte na smučiščih, preglejte nameščeni zemljevid SkiView in si oglejte imena prog ter ocene težavnosti za več kot 2000 smučišč po vsem svetu.
 • TOPO KARTOGRAFIJA ZA VEČ KONTITNENTOV Nameščena kartografija Topo Active z regijami celega sveta vam pomaga, da bodo imela vaša raziskovanja pravo smer. Prenesite si zemljevide TopoActive, izberite želeno pokritost in priročno prenesite na napravo preko Wi Fi ®
 • FUNKCIJA HEALTH SNAPSHOT ™ Naredite hiter 2 minutni pregled spreminjanja parametrov zdravja, kot so srčni utrip, variabilnost srčnega utripa, Pulse Ox, dihanje in stres. Poročilo tega pregleda si lahko ogledate po sinhronizaciji na aplikaciji Garmin Connect ™
 • APLIKACIJE ZA GLASBO Prenesite skladbe in sezname predvajanja iz svojih računov Spotify, Deezer ali Amazon Music ( morda bo potrebna naročnina ). Za poslušanje brez telefona uporabite brezžične slušalke naprodaj posebej
 • HIIT VADBE Ta profil aktivnosti spremlja vaše visoko intenzivne intervalnbe vadbe, kot so AMRAP, EMOM, Tabata in lastne vadbe. Nastaviteštevilo ponovitev, delovne/počivalne intervale in ostalo.
 • VO2 MAX TRAIL TEK Trenirajte pametneje s spremljanjem podatka o VO2 max, ki je pokazatelj vaše zmogljivosti. Izračun je prilagojen trail teku in upošteva spremembe zmogljivosti zaradi temperature in nadmorske višine.
 • ULTRARUN ŠPORTNI PROGRAM Za ultra tekmovanja in treninge uporabite ta program in zabeležite čas na okrepnih postajah ter čas počitka med dejavnostjo.
  ADVENTURE RACING APP Ta profil aktivnosti omogoča spremljanje srčnega utripa, višinskih podatkov, časov na odsekih in druge podatke med tekmo. Obenem beleži G PS sled, vendar so podatki nedosegljivi za ogled med aktivnostjo, da je uporaba naprave v skladu s pravili tekmovanja. Zaslon s povzetkom vam pomaga pri potrjevanju končnega časa s tekmovalno žirijo.
 • FUNKCIJA CLIMBPRO Uporabite načrtovalnik vzponov ClimbPro na prenesenih progah, da si v realnem času ogledate informacije o trenutnih in prihodnjih vzponih, vključno z naklonom, razdaljo in višinske podatke pa tudi o spustih in ravninah.
 • TEHNOLOGIJA PACEPRO ™ Funkcija PacePro je edinstvena in omogoča nadzor tempa glede na konfiguracijo naklon proge, po kateri tečete.
 • AKLIMATIZACIJA NA VIŠINO IN TEMPERATURO Pripravite se na vsakršne razmere. Ob povezavi s pametnim telefonom vam ta funkcija pokaže, kako je vaše telo aklimatizirano na višino in temperaturo
 • METRIKE ZMOGLJIVOSTI Oglejte si napredne meritve vadbe, ki vključujejo dinamiko teka, najvišji VO2, prilagojen na zunanjo temperaturo in nadmorsko višino, prilagoditev na pogoje trail teka, svetovalca za regeneracijo in drugo.
 • ORODJA ZA RAZLIČNE ŠPORTE Uporabite nameščene profile dejavnosti za trail tek, plavanje, tek, kolesarjenje, pohodništvo, veslanje, smučanje, golf, deskanje na valovih, plezanje na plezalnih stenah in drugo.
 • SVETOVALEC REGENERACIJE Po vsaki vadbi vam podatek o času regeneracije sporoči, kdaj boste pripravljeni na novo zahtevno vadbo. Upošteva tudi intenzivnost treninga in dejavnike, kot so stres, celodnevna aktivnost in spanje.
 • DNEVNI PREDLOGI VADB Za usmeritve za vadbo, ki upoštevajo vašo raven telesne pripravljenosti, dobite priporočila za dnevni tek in kolesarsko vožnjo glede na vašo trenutno trening obremenitev in stanje vadbe.
 • TURNO SMUČANJE Spremljajte podatke že ko ste na snegu. Ta nameščeni profil dejavnosti lahko razlikuje med spuščanjem in vzpeljanjem. Samodejno prikazuje meritve, specifične za vzpon ali spust.
 • DINAMIKA TEKA NA SMUČEH V kombinaciji s prsnim pasom HRM Pro Plus ™(naprodaj ločeno), metrika moči pri smučarskem teku pomaga pri merjenju dejanske obremenitve pri vaših vadbah.
 • DINAMIKA MTB Spremljajte podrobnosti vsake vožnje z meritvami gorskega kolesarjenja ter specializiranimi meritvami Grit ™in Flow ™, ki ocenjujejo težavnost spusta in kako tekoče se spuščate; dobite rezultat, ki ga boste naslednjič SPREJEM
 • SIGNALOV VEČ SATELITSKIH SISTEMOV Dostop do več satelitskih sistemov (GPS, GLONASS, GALILEO). Z dostoopm do več frekvenc z navigacijskih satelitov je izboljšana natančnost na območjih z odbitimi GNSS signali, kjer je šibka pokritost ali je prehod signalov oviran.
 • ABC SENZORJI Navigirajte se na naslednjem trail teku s pomočjo ABC senzorjev višinomerom za podatke o višini, barometrom za spremljanje vremena in 3 osnim elektronskim kompasom.
 • ZAPESTNO MERJENJE UTRIPA Optična tehnologija srčnega utripa 4 meri intenzivnost aktivnosti in variabilnost srčnega utripa na zapestju, da izračuna vašo raven stresa. Deluje tudi pod vodo brez pasu za srčni utrip
 • SENZOR PULSE OX Za spremljanje vaše prilagojenosti na nadmorsko višino in spremljanje spanja senzor Pulse Ox 5 s svetlobnimi žarki na vašem zapestju oceni, kako dobro vaše telo absorbira kisik.
  STANJE TELESNE ENERGIJE BODY BATTERY ™ Optimizirajte zaloge telesne energije z uporabo podatkov o variabilnosti srčnega utripa, stresa, spanja in drugih. Ocenite, kdaj ste pripravljeni biti aktivni ali kdaj boste morda morali počivati.
 • NAPREDNO SPREMLJANJE SPANCA IN TOČKE SPANJA Pridobite popolno razčlenitev vaših rahlih, globokih in REM faz spanja. Oglejte si vse v posebnem pripomočku, ki vključuje vašo oceno spanja, razlago podatkov in napotke za kakovosten spanec.
 • BELEŽENJE DIHANJA Oglejte si, kako dihate čez dan, med spanjem, med dihalnimi vajami in jogo.
 • PAMETNA OBVESTILA Prejemajte epošto, besedilna sporočila in opozorila kar na uro, ko je seznanjena z združljivo napravo 3
 • GARMIN PAY ™BREZSTIČNO PLAČEVANJE Plačajte na blagajni z brezstičnim plačevanjem Garmin Pay prek sodelujočih ponudnikov
 • FUNKCIJE VARNOSTI IN SLEDENJA Če ste v nevarnosti ali če vaša ura zazna, da se je zgodil incident, lahko preko funkcije pomoči in zaznavanja incidentov pošlje sporočilo z vašo lokacijo vašim stikom za nujne primere ko je naprava povezana z združljivim pametnim telefonom 6
 • TRGOVINA CONNECT IQ ™ Prenesite prikaze ure po meri, dodajte podatkovna polja ter pridobite aplikacije in pripomočke iz trgovine Connect IQ Store na svojem združljivem pametnem telefonu.
 • UPRAVLJANJE Z ENERGIJO Oglejte si, kako različne nastavitve in vključeni ali povezani senzorji vplivajo na življenjsko dobo baterije vaše ure. Z
  različnimi nastavitvami lahko sproti spreminjate trajanje baterije.

V škatli:

 • Ura Enduro 2 s črnim najlonskim paščkom UltraFit
 • Črn silikonski pašček za uro
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Dokumentacija

 

 

 

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • GOPRO
 • COMPRESSPORT
 • POLAR
 • raidlight
 • TACX
 • Ultimate Direction
 • HOKA
 • SUUNTO
 • GARMIN
 • LEKI
 • LEDLENSER
 • INOV-8
 • GU športna prehrana
 • SPORTHG
 • SCOTT
 • SIS
 • CW-X
 • Magene