Akcija GARMIN fenix 6S Pro Črn model s črnim paščkom 010-02159-14 ODPRODAJA -25%

GARMIN fenix 6S Pro Črn model s črnim paščkom 010-02159-14 ODPRODAJA -25%

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: GARMIN

Šifra izdelka: GARMIN fenix 6S Pro Črn 010-02159-14

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 487.49 € 649.99 €
Količina:

Možnost obročnega plačila - kredit kar preko spleta več na

 

Serija fēnix 6 je nova generacija vrhunskih outdoor GPS pametnih ur. Zasnovana po pričakovanjih športnikov in avanturistov za vse, ki potiskajo svoje meje višje in imajo vedno višja pričakovanja. Z novim oblikovanjem prihaja serija fēnix 6 v bogatem naboru velikosti, izdelav, z izjemnimi funkcijami in s še boljšo zmogljivostjo baterij. Trpežne naprave, polne novih tehnologij, so pripravljene na vsak izziv in ustrezajo vsakemu življenjskemu stilu – z izboljšanim zapestnim senzorjem srčnega utripa1, Pulse Ox2, outdoor navigacijskimi senzorji, nameščenimi profili za različne aktivnosti, novo funkcijo spremljanja moči, podatki o zmogljivosti, brezstičnim plačevanjem3, pametnimi obvestili4 in še več. Optimirana za uporabo na prostem s stalno vključenimi zasloni, berljivimi na soncu – 1,2" pri fēnix 6S, 1,3" (18% večji od prejšnjega modela fenix) pri fēnix 6, ali še večjim 1,4" (36% večjim od prejšnjega modela fenix) pri fēnix 6X.
Prva Garmin GPS ura, ki omogoča polnjenje s sončno energijo, je fēnix 6X Pro Solar z vgrajenim Power Glass™ steklom, prozorno lečo za polnjenje s sončno energijo za podaljšanje trajanja baterije. Trenutno učinkovitost sončnega sevanja za polnjenje baterije lahko uporabnik preveri takoj na zapestju. Zmogljivost baterije modela fēnix 6X Pro Solar je npr. v pametnem načinu do 21 dni in še dodatne 3 dni ob izkoriščanju polnjenja s sončno energijo.11

 

NOVOSTI Opomba: funkcije niso na voljo v vseh modelih.:

 • NOVO VEČJI ZASLON Bistveno izboljšana vidnost na zaslonih fēnix 6 1,3" (18% večji kot pri prejšnjih modelih) in pri fēnix 6x 1,4" (36% večji od prejšnjih modelov).
 • STALNO VIDEN ZASLON Robustna, vzdržljiva, sofisticirana zasnova s stalno vidnim, na soncu berljivim zalonom (1,2”, 1,3” in 1,4”) .
 • NOVO POWER GLASS™ STEKLO ZA SOLARNO POLNJENJE Izvedba fēnix 6X Pro Solar imajo vgrajeno steklo Power Glass v 1,4” zaslonu; z izkoriščanjem sončne energije podaljša trajanje baterije in zagotovi daljše delovanje pri aktivnostih v divjini.
 • SAFIRNO STEKLO Izvedba Sapphire ima steklo, odporno proti praskam in druge premium materiale.
 • NOVO IZJEMNO ROBUSTEN Z izjemno trdno konstrukcijo so vsi modeli fēnix 6 preizkušeni na vročino, udarce in vodo po vojaškem standardu U.S. military standard 810.
 • NOVO ZAPESTNO MERJENJE UTRIPA – IZBOLJŠAVE Izboljšan optični senzor utripa1 meri intenzivnost športne aktivnosti, variabilnost srčnega utripa (izračun stopnje stresa); utrip spremlja tudi pod vodo brez dodatnega pasu za merjenje srčnega utripa.
 • NOVO PULSE OX SENZOR Za spremljanje prilagojenosti na višino in spremljanje spanca – senzor Pulse Ox2 zaznava, kako vaše telo absorbira kisik.
 • MULTI-GNSS SPREJEMNIK Več navigacijskih satelistkih sistemov (GPS, GLONASS in Galileo) za zanesljivejše delovanje v najzahtevnejših okoljih.
 • ABC SENZORJI Izkoristite ABC senzorje na naslednji dejavnosti na prostem, višinomer za višinske podatke, barometer za spremljanje vremena, 3-osni kompas in žiroskop za navigacijo.
 • NOVO PACEPRO™ Prvič uporabljena funkcija PacePro vam na trail teku pomaga obdržati primerni tempo glede na naklon in konfuguracijo proge.
 • NOVO POWER MANAGER Spremljajte vpliv nastavitev in senzorjev na trajanje baterije, že med dejavnostjo tako lahko na napravi spremenite nastavitve za daljše delovanje baterije.
 • NOVO NAČIN EXPEDITION Hodite daleč in dolgo med posameznimi polnjenji naprave: v načinu Expedition z nastavitvami za izjemno nizko porabo GPS traja več tednov.
 • NOVO TOPO IN SKI KARTOGRAFIJA Topografske karte uporabite za navigacijo na avanturah, na smučanju spoznajte imena in težavnost prog za 2000 smučarskih središč po celem svetu.
 • NOVO NOVI PODATKI O ZMOGLJIVOSTI Napredni podatki o zmogljivosti poleg napredne dinamike teka5 so še zaradi vročine in višine korigirani VO2max , svetovalec regeneracije in še več.1
 • NOVO TRENDLINE VODENJE Izračun poti, ki vas pelje po priljubljenih poteh, kjer tečejo ali kolesarijo domačini.
 • NOVO GOLF IGRIŠČA Naložite si barvne CourseView zemljevide več kot 41 000 golf igrišč, izkoristite funkcijo PlaysLike Distance.
 • PROGRAMI ZA ŠPORTE Uporabite programe za različne športe, kot so trail tek, plavanje, tek, kolesarjenje, pohodništvo, veslanje, smučanje na smučiščih, golf in še več. CLIMBPRO Funkcija ClimbPro vam prikazuje sprotne podatke o trenutnem in prihodnjih vzponih – naklon, razdalje, nadmorske višine...
 • NAVIGACIJA ZAVOJ ZA ZAVOJEM Sledite načrtovani poti z navodili od zavoja do zavoja, ki vas vnaprej opozarjajo na prihajajoči zavoj.
 • IZRAČUN KROŽNE POTI Določite razdaljo naslednje aktivnosti  in naprava bo predlagala več poti glede na podatke Trendline Popularity 
 • NOVO FUNKCIJE VARNOSTI IN SLEDENJA Če se počutite ogrožene ali vaša naprava zazna nezgodo, funkciji asistence6 in zaznave nezgode6 pošljeta sporočilo z lokacijo vašim kontaktom v sili.
 • NOVO BODY BATTERY™ MONITOR ENERGIJE Optimirajte energijske rezerve svojega telesa. S podatki o variabilnosti srčnega utripa, stresu, spanju in drugih bo naprava zaznala, kdaj ste pripravljeni za aktivnost oz. raje priporočila počitek.
 • NOVO APLIKACIJE ZA GLASBO Shranite do 2000 skladb, dostopajte do storitev za streaming aplikacije7 (Spotify®, Deezer in Amazon Music8) in glasbo poslušajte preko slušalk z BLUETOOTH® tehnologijo.
 • PAMETNA OBVESTILA Elektronska pošta, besedilna sporočila, obvestila za klice z združljive pametne naprave.
 • STORITEV GARMIN PAY™ Zdrvite skozi vrste na blagajni z brezstičnim plačevanjem Garmin Pay3 - preko partnerjev, kot sta Mastercard in Visa. V
 • SEBINE CONNECT IQ™ Prenesite prikaze ure, dodajte polja s podatki, pripomočke in aplikacije s Connect IQ™ Store.
 • PAŠČKI QUICKFIT® Silikonski, usnjeni, najlonski ali titanovi paščki QuickFit bodo uro prilagodili vašemu trenutnemu stilu. Enostavno,

*  Opomba: funkcije niso na voljo v vseh modelih.

Več zmogljivosti v manjšem formatu

Z manjšimi urami za več športov družine fēnix 6S lahko pri vadbi uporabljate zemljevide, glasbo, spremljanje tempa in številne druge možnosti, ne da bi morali na zapestju nositi veliko napravo.

 • Senzor za merjenja srčnega utripa na zapestju1 in senzor pulznega oksimetra2 omogočata vpogled v vadbene dejavnosti
 • Dinamična funkcija PacePro vam pomaga pametneje teči na različnih terenih
 • Predhodno naloženi smučarski zemljevidi za več kot 2000 smučarskih središč po vsem svetu
 • Merite svojo zmogljivost pri teku in kolesarjenju tako, kot si sploh niste predstavljali, da je mogoče
 • Uporabljajte navigacijo z več sistemi GNSS in senzorji za dejavnosti na prostem
 • Opravite sinhronizacijo s priljubljenimi storitvami pretakanja in poslušajte glasbo brez telefona
Kakovostna zasnova

Trpežna in hkrati napredna zasnova ima stalno vklopljen 1,2-palčni zaslon, okvir iz nerjavnega jekla ali okvir s premazom DLC, izdelava pa je preskušena v skladu z ameriškimi vojaškimi standardi.

Tehnologija PacePro

Edinstvena funkcija PacePro vam pomaga ohranjati tempo z vodenjem, ki se prilagaja naklonu med tekom po progi.

Zemljevidi TopoActive Europe in smučarski zemljevidi

Uporabljajte zemljevide TopoActive Europe za navigacijo na pustolovščinah ter si oglejte imena in težavnosti prog v 2000 smučarskih središčih po vsem svetu.

Upravitelj napajanja

Oglejte si, kako različne nastavitve in senzorji vplivajo na trajanje napajanja z baterijo v uri, ki ga lahko podaljšate že z nekaj spremembami.

Parametri zmogljivosti

Oglejte si napredne parametre vadbe , ki vključujejo dinamiko teka1, najvišji VO2, prilagojen vročini in nadmorski višini, svetovalca za regeneracijo in številne druge možnosti.

Športni programi

Uporabljajte predhodno naložene profile dejavnosti za gorski tek, plavanje, tek, kolesarjenje, pohodništvo, veslanje, smučarski tek in alpsko smučanje, golf in številne druge dejavnosti.

Funkcija ClimbPro

Z načrtovalnikom vzpona ClimbPro si v realnem času oglejte informacije o trenutnem vzponu in prihodnjih vzponih, vključno z naklonom, razdaljo in povečanjem višine.

Igrišča za golf

Dostopajte do barvnih zemljevidov CourseView za več kot 41 000 golfišč po svetu in preverite ciljanje z gumbom ter funkcijo razdalje PlaysLike.

Navigacija zavoj za zavojem

Sledite načrtovani poti ali progi z usmerjanjem zavoj za zavojem, ki vnaprej prikaže, kdaj boste prišli do naslednjega zavoja.

Načrtovanje krožnih poti

Vnesite razdaljo, ki jo želite opraviti, in si oglejte predlagane načrtovane poti, ki vas pripeljejo nazaj na izhodišče. Načrtovanje poti po priljubljenosti Trendlinevam pomaga najti najbolje lokalne poti.

Podpora za več sistemov GNSS

Dostopajte do več globalnih navigacijskih satelitskih sistemov (GPS, GLONASS in Galileo) ter lažje spremljate svojo lokacijo v zahtevnih razmerah kot samo z omrežjem GPS.

Senzorji VBK

Odpravite se na novo pot s senzorji VBK, ki vključujejo višinomer za podatke o nadmorski višini, barometer za spremljanje vremenskih razmer in triosni elektronski kompas.

Funkcije za varnost in sledenje

Če se ne počutite varno ali če ura zazna dogodek, funkciji za pomoč in zaznavanje dogodkov3 pošljeta vašo lokacijo stikom v sili.

Programi za glasbo

Shranite do 2000 skladb ali dostopajte do prednaloženih programov za pretakanje iz združljivih storitev , vključno s storitvami Spotify® in Deezer, ter poslušajte s slušalkami s tehnologijo Bluetooth®.

Storitev Garmin Pay

Šinite mimo blagajn z rešitvijo brezstičnega plačevanja Garmin Pay, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.

Pametna obvestila

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila kar v uro, če je združena z združljivo napravo.

Merilnik srčnega utripa na zapestju

Izboljšana tehnologija merjenja srčnega utripa na zapestju1 meri intenzivnost vadbenih dejavnosti in spremenljivost srčnega utripaza izračun učinka na telo. Meri tudi pod vodo, zato ne potrebujete merilnika srčnega utripa na pasu.

Senzor pulznega oksimetra

Senzor pulznega oksimetra2 za aklimatizacijo na nadmorsko višino ali spremljanje spanja s svetlobnimi žarki na zapestju meri, kako dobro vaše telo absorbira kisik.

Merilnik energije Body Battery

Optimizirajte zaloge telesne energije na podlagi spremenljivosti srčnega utripa, stresa, spanja in drugih podatkov, s katerimi lahko ugotovite, kdaj ste pripravljeni na dejavnost in kdaj potrebujete počitek.

Spremljanje menstruacijskega cikla

Spremljajte podrobnosti menstruacijskega cikla, beležite fizične in čustvene simptome ter redne in neredne vrste ciklov ali prehajanje v menopavzo, saj lahko tako bolje razumete svoje telo.

Trgovina Connect IQ™

Prenesite brezplačne videze ure, dodajte podatkovna polja in prenesite programe ter pripomočke iz trgovine Connect IQ.

Način odprave

Med posameznimi polnjenji lahko raziščete širni svet. Način odprave, ki omogoča beleženje položaja GPS z izjemno nizko porabo energije, traja več tednov.

Baterija

Notranja akumulatorska litijeva baterija zagotavlja napajanje do 9 dni v načinu pametne ure, 6 ur v načinu GPS z glasbo in do 34 dni v načinu varčevanja z baterijo.

1 Natančnost merjenja aktivnosti
2 Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah
3 Pri združitvi z 

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • GARMIN
 • LEKI
 • INOV-8
 • LEDLENSER
 • TACX
 • HOKA
 • SUUNTO
 • Ultimate Direction
 • GOPRO
 • COMPRESSPORT
 • POLAR
 • raidlight
 • SCOTT
 • SIS
 • CW-X
 • GU športna prehrana
 • SPORTHG