Akcija GARMIN Forerunner 245 Vinsko rdeč model 010-02120-11

GARMIN Forerunner 245 Vinsko rdeč model 010-02120-11

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: GARMIN

Šifra izdelka: GARMIN Forerunner 245 Vinsko rdeč model 010-02120-11

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 258.87 € 299.99 €
Količina:

PRIMERJAVA MODELOV 735 vs 245Music vs 645Music vs 945


Pregled - funkcije- primerjave-konfiguracija-specifikacije - PDF

PREGLED
Vi tečete. Forerunner 245  misli. Ta GPS tekaška ura ovrednosti podatke o zmogljivosti, kot so VO2max, aerobni in anaerobni učinek treninga in stanje treninga, ki pokaže, ali ste pretrenirani ali trenirate premalo. Spremljate lahko tudi napredno dinamiko teka1 (uravnoteženost časa dotika tal L/D, dolžina koraka, itd.). Izključite ugibanje iz treninga za naslednji rekord na 5 km s povezavo naprave z aplikacijo Garmin Coach App. Izberite brezplačen načrt treninga, prilagojen vašim ciljem, ali si sestavite svoj koledar na portalu Garmin Connect™, naši brezplačni spletni športni skupnosti.

Možnost obročnega plačila - kredit kar preko spleta več na

KAJ JE NOVEGA:
Garmin FR245 je naslednik FR235. Novosti so 

 • Dodana  dinamika teka deluje s senzorjem dinamike teka ali s pasovi za SF HRM-RUN / TRI 
 • Dodan PulseOx (merjenje / sledenje pulznim oksimetrom) 
 • dodano celodnevno sledenje stresu 
 • BODY BATTERY™ S spremljanjem telesne energije Body Battery naprava uporabi zbrane podatke za oceno energijskih rezerv v katerem koli trenutku. Tako lahko bolje načrtujete dan in izkoristite optimalne trenutke za aktivnosti in počitek.(osnovna Orientacijska pot navigacija) 
 • dodano Virtual Racer NAPOVED TEKMOVALNIH ČASOV Kot del načrta treninga lahko pomaga pri napovedi tekmovalnih časov.
 • dodano Virtual partner 
 • podporo dodano Garmin Coach (vključno s prilagodljivimi načrtov usposabljanja) 
 • Dodana plavanje v bazenu
 • dodano moč treninge podpora - opcija
 • dodano nastavljivo lap banner 
 • Dodana podpora za pametni Bluetooth senzor
 • Dodana podpora za radar Garmin Varia (kolesarjenje) 
 • Dodana podpora za svetlobne senzorje 
 • Dodana podpora za Galileo GPS 
 • SLEDENJE IN VARNOSTNE FUNKCIJE Enostavno delite svojo lokacijo z izbranimi kontakti za primer, da potrebujete asistenco – ročno ali samodejno z vgrajeno funkcijo zaznavanja dogodka
 • Dodana pomoč za varnost / sledenje za prijatelje / družino) 
 • Dodana prilagoditev temperature in nadmorske višine za prizorom (uporabljena za meritve VO2Max, vendar ni prikazana kot widget kot na FR945 / MARQ) 
 • Dodan je nov optični senzor Garmin ELEVATE (V3, enako kot MARQ / FR945) 
 • Dodan UltraTrac način delovanja za 24 urno življenjsko dobo baterije GPS (res dolgi treningi, natančna specifikacija TBA) 
 • prenovljene funkcije obremenitve, predvsem učinek, stanje in obremenitev
 • Prenovljeni prediktor dirke je nekoliko strožji pri napovedih (več kot le VO2Max iskalni grafikoni) 
 • Povečajte prilagodljivost podatkovnih polj, nove postavitve / strani 
 • Povečana ločljivost zaslona s 215px na 240px 
 • Povečana življenjska doba GPS baterije na 24 ur Način GPS (ali 6 ur z GPS + glasbo), 
 • zmanjšana življenjska doba baterije baterije 24 × 7 s 9 na 7 dni

Razlika med  Forerunner 245 inForerunner 645?

 • Forerunner 645 ima barometrični višinomer (in s tem boljšo metriko nadmorske višine) 
 • Forerunner 645 ima sledenje stopnic (zaradi barometričnega višinometra) 
 • Forerunner 645 vam omogoča, da dobite Garmin Running Power (Stryd / RunScribe deluje s finim FR245) 
 • Forerunner 645 omogoča več podatkovnih strani po meri 
 • Forerunner 645 ima brezstična plačila podjetja Garmin Pay 
 • Forerunner 645 ima okrasno srebrno 

 

Tekaška pametna ura GPS s predvajalnikom glasbe in naprednimi vadbenimi funkcijami

 • Opravite sinhronizacijo s storitvami pretakanja glasbe, kot sta Spotify® in Deezer, za preprosto shranjevanje in predvajanje priljubljenih skladb v uri
 • Oceni stanje vadbe in prikaže, ali bi vam koristila še ena vadba ta teden ali pa ste pretiravali in potrebujete dan počitka, opremljena pa je tudi z dodatnimi funkcijami za spremljanje zmogljivosti
 • Prejemajte brezplačne prilagodljive načrte vadbe iz funkcije Trener Garmin ali pa ustvarite vadbe po meri v spletni vadbeni skupnosti Garmin Connect
 • Prikaže napredno dinamiko teka2, vključno z uravnoteženostjo časa stika s tlemi, dolžino koraka, navpičnim razmerjem in številnimi drugimi parametri
 • S funkcijami za varnost in sledenje3, kot je vdelana funkcija zaznavanja dogodkov, lahko preprosto delite svojo lokacijo
 • Možnost prilagoditve z brezplačnimi videzi ure, programi in drugimi pripomočki iz Trgovine Connect IQ
 • Avtonomija baterije: do 7 dni v načinu pametne ure; do 6 ur v načinu GPS z glasbo

Vi se ukvarjate s tekom. Ura Forerunner 245 Music pa se ukvarja z obdelavo podatkov. Z vami se tudi seznanja na vsakem pretečenem kilometru in z vsako predvajano skladbo. Ta pametna ura GPS ima pomnilnik za priljubljene skladbe, zato se lahko gibate v ritmih glasbe, ne da bi morali s seboj nositi telefon. Hkrati tudi beleži statistične podatke in jih obdela ter se v celoti seznani z vašo zmogljivostjo, načinom teka, zgodovino vadbe in celo vašimi cilji. Vi se morate posvetiti samo temu, da izmenično prestavljate eno nogo pred drugo.

Naj se sliši glasba

Če ne morete teči brez najljubšega seznama predvajanja, se med tekom ne boste mogli odreči uri Forerunner 245 Music. Sinhronizirajte skrbno pripravljene sezname predvajanja izbranih storitev pretakanja glasbe1, kot sta Deezer in Spotify, z uro za poslušanje brez oglasov. V uro lahko tudi shranite do 500 skladb. Preprosto prenesite glasbo iz računalnika in pripravite seznam predvajanja priljubljenih skladb za preprosto poslušanje s slušalkami, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth®.

Let the Music Play

Napredna analiza zmogljivosti

Koliko vadbe je primerne za vas? Ura Forerunner 245 Music omogoča prilagojen vpogled v vadbo in regeneracijo, na podlagi česar se lahko pametneje odločite glede vadbe in lažje pripravite na naslednje tekmovanje. Spremlja vaš najvišji VO2 ter ve, kako vročina in nadmorska višina vplivata na vašo zmogljivost. Pri večji vrednosti najvišjega VO2 lahko pričakujete boljše rezultate in ravno to prikaže parameter stanje zmogljivostiStanje vadbe samodejno oceni nedavno zgodovino vadb in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, optimalna ali čezmerna. Oglejte si, kako vadbe vplivajo na razvoj vzdržljivosti, hitrosti in moči, s povratnimi informacijami o aerobnem in anaerobnem učinku vadbe. S časom regeneracije lažje povečate prednosti naporov, saj lahko predvidite, kdaj boste pripravljeni na naslednji zahtevni izziv. Ogledate si lahko tudi celotno obremenitev pri vadbi, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe.

Advanced Performance Analytics

Več možnosti za vadbo

Ukvarjate se s tekom, zato vadite pametneje z orodji, ki so na voljo v spletni vadbeni skupnosti Garmin Connect. Ustvarite vadbe po meri ali prenesite brezplačne vadbe, ki se sinhronizirajo z uro. Če pa ste si zadali določen cilj za naslednji tek na 5 km, preskusite funkcijo Trener Garmin. Z navodili strokovnih trenerjev in brezplačnimi načrti vadbe, ki se prilagajajo vam in vašim ciljem, boste z lahkoto pritekli do ciljne črte. V okviru načrta vadbe vam lahko funkcija celo pomaga predvideti čas tekmovanja. Kaj pa, ko želite popestriti vadbo? Ura Forerunner 245 Music je opremljena tudi s profili aktivnosti za kolesarjenje, plavanje v bazenu, vadbo na veslaški napravi in celo vadbo na eliptičnem trenažerju ali vadbenih stopnicah.

More Ways to Work Out

More Ways to Work Out

Analizirajte svoj način teka

Pametna ura GPS Forerunner 245 Music je opremljena tudi z orodji, ki jih potrebujete za izboljšanje načina teka. Ura meri pomembne parametre teka2, kot so kadencadolžina korakačas stika s tlemi in njegova uravnoteženostnavpično nihanjein navpično razmerje. Te meritve so bistvene za razumevanje načina teka, na podlagi katerega lahko na vsakem teku in tekmovanju daste vse od sebe. Ura Forerunner 245 Music lahko beleži te parametre ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod, ki si ga zataknete za pas.

Analyze Your Running Form

Več možnosti za prilagoditev

V naši Trgovini Connect IQ store lahko prenesete programe, pripomočke, videze ure in druge možnosti za prilagoditev ure Forerunner 245 Music. Prilagajanje je preprosto, poleg tega pa še brezplačno. Vsak dan se dodajo novi programi; tako lahko na primer spremljajte, kdaj bo prispel vaš prevoz Uber, si postavite izziv s programom Strava Relative Effort ter si v programu AccuWeather MinuteCast ogledate, kdaj bo začelo deževati.

Ostanite povezani med tekom

Z uro Forerunner 245 Music lahko tečete, ne da bi se morali odpovedati pomembnim pametnim funkcijam. Po združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko kar na zapestju prejemate besedilna sporočila ter si ogledate objave na družabnih omrežjih, e-poštna sporočila in številne druge informacije. Z novimi funkcijami za varnost in sledenje lahko preprosto delite svojo lokacijo z izbranimi kontakti, če potrebujete pomoč, in sicer ročno ali po potrebi samodejno z vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov. Tako si lahko obujete tekaške copate in se odpravite na tek še malce bolj brezskrbno.

Stay Connected on the Run

Delite in tekmujte

Sinhronizacija dejavnosti s storitvijo Garmin Connect ne pomeni samo shranjevanja podatkov. Garmin Connect je rastoča spletna skupnost, s pomočjo katere se lahko uporabniki povežejo na poti in tekmujejo v izzivih, pohvalijo uspeh drug drugega ter celo delijo svoje uspehe prek družabnih omrežij. Storitev Garmin Connect je brezplačna, do nje pa lahko dostopate prek spleta ali pametnega telefona.

Dobro počutje in spremljanje naprednih podatkov o spanju

Pametna ura Forerunner 245 Music je opremljena z orodji, ki omogočajo spremljanje splošnega počutja in spanja4 ponoči. S temi orodji dobite pomemben vpogled, na podlagi katerega lahko izboljšate vadbo. To je na primer naša prva tekaška ura, ki vključuje senzor pulznega oksimetra5. Ta senzor na zapestju oceni nasičenost krvi s kisikom, s čimer lahko lažje merite, kako vaše telo absorbira kisik, zlasti med spanjem. Ura Forerunner 245 Music meri vaše plitvo in globoko spanje, spanje REM ter premikanje čez noč, da si lahko ustvarite predstavo o tem, kako spite. Omogoča tudi celodnevno spremljanje stresa za merjenja telesne pripravljenosti čez dan. Če se začne raven stresa višati, uporabite časovnik za sproščanje s kratkimi vodenimi dihalnimi vajami, ki lahko pomirijo telo in duha. Za lažjo optimizacijo telesne energije pa merilnik energije Body Battery na podlagi zbranih podatkov kadar koli izmeri zaloge energije v vašem telesu, zato lahko dan načrtujete tako, da optimizirate čas za dejavnost in počitek.

Wellness and Advanced Sleep Monitoring

1Potrebna je plačljiva naročnina na storitve tretjega ponudnika glasbe
2Pri uporabi s senzorjem Running Dynamics Pod oziroma merilnikom HRM-Run ali HRM-Tri (na prodaj ločeno)
3Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom
4Natančnost merjenja aktivnosti
5Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah

Besedna oznaka in logotipi Bluetooth so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Družba Garmin ima licenco za uporabo teh znamk. SPOTIFY in logotip Spotify sta registrirani blagovni znamki družbe Spotify AB.

FirstbeatANT+

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • GARMIN
 • LEKI
 • INOV-8
 • LEDLENSER
 • TACX
 • HOKA
 • SUUNTO
 • Ultimate Direction
 • GOPRO
 • COMPRESSPORT
 • POLAR
 • raidlight
 • SCOTT
 • SIS
 • CW-X
 • GU športna prehrana
 • SPORTHG