Akcija GARMIN Forerunner 645 S paščkom peščenjakove barve 010-01863-11

GARMIN Forerunner 645 S paščkom peščenjakove barve 010-01863-11

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: GARMIN

Šifra izdelka: GARMIN Forerunner 645 S paščkom peščenjakove barve 010-01863-11

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 318.99 € 399.99 €
Količina:

Možnost obročnega plačila - kredit kar preko spleta več na

 

Tekaška ura GPS z brezstičnim plačevanjem in merjenjem srčnega utripa na zapestju

 • Pripravljena je za brezstično plačevanje Garmin Pay1, ki omogoča priročno plačevanje z uro, zato lahko gotovino in kartice pustite doma
 • Prikaže napredno dinamiko teka2, vključno z uravnoteženostjo časa stika s tlemi, dolžino koraka, navpičnim razmerjem in številnimi drugimi parametri
 • Z merjenjem srčnega utripa na zapestju3 omogoča funkcije za spremljanje zmogljivosti, vključno z oceno trenutnega stanja vadbe
 • Avtonomija baterije5: do 7 dni v načinu pametne ure; 14 ur v načinu GPS

Pri teku ne gre samo za vadbo, temveč tudi za doseganje rezultatov. V uri Forerunner 645 so na voljo orodja, s katerimi lahko dosežete vrhunske rezultate vsakič, ko si nadenete tekaške copate. Brezstično plačevanje pa omogoča, da mimogrede kupite vse potrebno. Z vsemi temi možnostmi ter z napredno dinamiko teka in orodji za spremljanje zmogljivosti je ta tekaška ura GPS instrument, s katerim lahko dosežete popolne rezultate.

 

Preprosto plačevanje

Se vam vedno kam mudi? Telefon in denarnico lahko brez skrbi pustite doma. Ura Forerunner 645 je pripravljena za brezstično plačevanje Garmin Pay1, zato lahko nakupe plačujete z uro. Uporabite jo lahko skorajda povsod, kjer sicer plačujete s kartico. Plastenka vode tu, prigrizek tam – plačajte in se odpravite naprej.

garmin pay

Izpopolnite vadbo

Olajšali smo zajemanje podatkov, ki so potrebni za izboljšanje načina teka. Ura Forerunner 645 meri pomembne parametre teka2, na podlagi katerih lahko analizirate svojo zmogljivost. Biomehanske meritve, kot so kadenca, dolžina korakačas stika s tlemi in njegova uravnoteženostnavpično nihanje in navpično razmerje, so bistvene za razumevanje načina teka, zato lahko na tekmovanjih daste vse od sebe. Ti parametri so na voljo ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod, ki si ga zataknete za pas. Uporabite lahko tudi skupine funkcij za vadbo kolesarjenja in celo plavanja. V bazenu ura Forerunner 645 beleži razdaljo, tempo, število zamahov in številne druge podatke.

Vadba

Spremljajte svojo zmogljivost

Kako učinkovit je vaš trenutni načrt vadbe? Ura Forerunner 645 vam pomaga spremljati vadbo in regeneracijo, zato se lahko bolje pripravite na tekmovanje ali vadbeni cikel. Stanje vadbe je novo orodje za spremljanje zmogljivosti, ki samodejno oceni nedavno zgodovino vaj in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, najvišja ali čezmerna. Novi parameter anaerobni učinek vadbe omogoča vpogled v ključno razsežnost vadbe, saj vam pokaže, kako vadba izboljšuje vašo sposobnost za premikanje meja. Ogledate si lahko tudi celotno obremenitev pri vadbi, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe.

Spremljajte zmogljivost

Možnosti za prilagoditev

Več možnosti za prilagoditev

V naši trgovini Connect IQ™ lahko prenesete programe, pripomočke, videze ure in druge možnosti za prilagoditev ure Forerunner 645 po svojih željah. Prilagajanje je preprosto, poleg tega pa še brezplačno. Vsak dan se dodajo novi programi; tako lahko na primer spremljajte, kdaj bo prispel vaš prevoz Uber, vklopite luči v stanovanju s programom SmartThings ter si v programu AccuWeather MinuteCast ogledate, kdaj bo začelo deževati. S programom za videze ure Face It lahko izberete katero koli sliko iz svoje fotoknjižnice, jo prilagodite in nastavite za videz ure.

Ostanite povezani med tekom

Z uro Forerunner 645 lahko tečete, ne da bi se morali odpovedati pomembnim pametnim funkcijam. Po združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko kar na zapestju prejemate besedilna sporočila in celo odgovarjate6 nanja ter si ogledate objave na družabnih omrežjih, e-poštna sporočila in številne druge informacije. Z njo lahko tudi poiščete telefon. In omogočite prijateljem, da spremljajo vaše teke s funkcijo LiveTrack.

Tekmujte

Delite in tekmujte

Sinhronizacija dejavnosti s storitvijo Garmin Connect ne pomeni samo shranjevanja podatkov. Garmin Connect je rastoča spletna skupnost, s pomočjo katere se lahko uporabniki povežejo na poti in tekmujejo v izzivih, pohvalijo uspeh drug drugega ter celo delijo svoje uspehe prek družabnih omrežij. Storitev Garmin Connect je brezplačna, do nje pa lahko dostopate po spletu ali prek pametnega telefona s programom Garmin Connect™ Mobile.

Vadite po svojih željah

Vaša rutina je vse kaj drugega kot rutina. Z uro Forerunner 645 zlahka spremenite rutino, saj ima vdelane profile dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih/na prostem), kolesarjenje (v zaprtih prostorih/na prostem), plavanje (v bazenu), vadbo a eliptičnem trenažerju, veslaške športe, vadbo za moč in številne druge dejavnosti. Ustvarite vaje po meri in jih brezplačno prenesite v naši spletni vadbeni skupnosti Garmin Connect. Nato preglejte pretekle dosežke v programu ali jih za dodatno spodbudo delite z družino in prijatelji.

Vadba

Izjemen slog

To uro lahko brez pomislekov nosite na prostem v vsakem vremenu. Z njo lahko plavate in se prhate, poleg tega pa je opremljena z zaslonom Garmin Chroma Display, ki je dobro viden tudi na neposredni sončni svetlobi in zaščiten z izjemno trpežnim steklom Corning® Gorilla®. Ko želite spremeniti slog, lahko hitro in brez orodja zamenjate paščke. Ta lahka ura je kot popolna vsakodnevna spremljevalka vodotesna do 5 ATM (do globine 50 metrov), zato je varna za uporabo med plavanjem in prhanjem. Z avtonomijo baterije do 7 dni v načinu pametne ure in 14 ur v načinu GPS pa vas ura Forerunner 645 lahko brez težav spremlja tudi med tekom, saj zdrži vaš tempo.

At a Glance

1 Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah na povezavi Garmin.com/GarminPay/banks
2 Pri uporabi s senzorjem Running Dynamics Pod (na prodaj posebej) oziroma merilnikom HRM-Run ali HRM-Tri.
3 Natančnost merjenja aktivnosti
4 Pri združitvi z združljivim telefonom
5 Pri običajni uporabi; avtonomija baterije je odvisna od uporabe
6 Možnost odgovarjanja je na voljo samo za uporabnike naprav Android™. Android je blagovna znamka družbe Google Inc.
Besedna oznaka in logotipi Bluetooth® so v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Družba Garmin ima licenco za uporabo teh znamk.

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • CW-X
 • GOPRO
 • COMPRESSPORT
 • raidlight
 • Ultimate Direction
 • SUUNTO
 • HOKA
 • POLAR
 • GARMIN
 • TACX
 • SIS
 • SCOTT
 • LEKI
 • INOV-8
 • LEDLENSER