Akcija GARMIN Forerunner 935 črna triatlonska ura z GPS in merilnikom srčnega utripa na zapestju 010-01746-04

GARMIN Forerunner 935 črna triatlonska ura z GPS in merilnikom srčnega utripa na zapestju 010-01746-04

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: GARMIN

Šifra izdelka: GARMIN Forerunner 935 črna 010-01746-04

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 477.02 € 549.99 €
Količina:

Možnost obročnega plačila - kredit kar preko spleta več na

 

MERJENJE UTRIPA NA ZAPESTJU ALI S PASOM?
Merjenje srčnega utripa s pasom je bistveno bolj natančno in odzivno v primerjavi z optičnim senzorjem na roki.  (intervalni trening, tekmovanja, sprememba intenzivnosti - pri teh aktivnost srčni utrip lahko odstopa tudi do 20 udarcev/minuto). Za večino rekreativnih uporabnikov ure je merjenje srčnega utripa na zapestju enostavna in zadovoljuje njihova pričakovanja.  Za resne športnike in ostale, ki želijo točne podatke, se priporoča da se srčni utrip pri športni aktivnosti meri s pasom. Ura ki meri srčni utrip na zapestju mora biti pravilno nameščena;  da pod njo ne prihaja zunanja svetloba – prilegati se mora koži, ker senzor zaznava utripanje mikrokapilar v podkožju. Težav pri znoječih ni, če je ura pravilno nameščena (ne sme zdrsniti).

KAKŠEN JE VAŠ SRČNI UTRIP V MIROVANJU?
Optični senzor zazna vaš srčni utrip ko spite. Če je utrip nizek, ste spočiti pripravljeni za nove izzive (tekmovanja, intervalni treningi). Če je visok pa počitek ali zmerno vadbo.

Vrhunska ura GPS za tek/triatlon z merjenjem srčnega utripa na zapestju1

 • Udobna ura, ki jo lahko nosite ves dan in je težka le 49 gramov, je opremljena z naprednimi funkcijami za tek in več športov
 • Z vgrajenim barometrom beleži spremembo višine; višinomer in elektronski kompas vam pomagata ohranjati smer
 • Oceni stanje vadbe in prikaže, ali premalo vadite ali pretiravate, opremljena pa je tudi z dodatnimi funkcijami za spremljanje zmogljivosti
 • Prikaže napredno dinamiko2 teka, kolesarjenja in plavanja, vključno z uravnoteženostjo časa stika s tlemi, dolžino koraka, navpičnim razmerjem in številnimi drugimi parametri
 • Avtonomija baterije: do 2 tedna v načinu ure, do 24 ur v načinu GPS, do 50 ur v načinu UltraTrac™ (z merjenjem srčnega utripa na zapestju) ali do 60 ur v načinu UltraTrac™ (brez merjenja srčnega utripa na zapestju)

Komu je pomembno, da ura Forerunner 935 prikazuje bogate podatke, kot so dinamika teka, srčni utrip na zapestju, stanje vadbe, funkcionalni prag moči (FTP) in najvišji VO2? Predanemu športniku, kot ste vi, ki si želi izboljšati svoj včerajšnji dosežek. S to vrhunsko uro GPS za tek/triatlon lahko izpopolnite vadbo in regeneracijo ter postanete boljši športnik.

Prilega se vašemu zapestju in vašemu občutju za slog

Ura GPS za tek/triatlon Forerunner 935 je lahka in udobna, zato jo boste z veseljem nosili ves dan. Ura 935 je združljiva z našo družino paščkov QuickFit™, ki omogočajo enostavno zamenjavo. Paščki, ki so primerni za vse priložnosti, omogočajo preprosto menjavanje športnega silikonskega, klasičnega usnjenega in celo prestižnega kovinskega videza.

QuickFit bands

Spremljajte zmogljivost, vadbo in regeneracijo

Kako učinkovit je vaš trenutni načrt vadbe? Ura Forerunner 935 vam pomaga spremljati vadbo in regeneracijo, zato se lahko bolje pripravite na tekmovanje ali vadbeni cikel. Stanje vadbe je novo orodje za spremljanje zmogljivosti, ki samodejno oceni nedavno zgodovino vaj in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, najvišja ali čezmerna. Novi anaerobni Training Effect omogoča vpogled v ključno razsežnost vadbe, saj vam pokaže, kako vadba izboljšuje vašo sposobnost za premikanje meja. Ogledate si lahko tudi celotno obremenitev pri vadbi, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe.

Training Status

Analizirajte svojo tehniko

Zdaj lažje dobite podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje pripravljenosti. Z uro Forerunner 935 merite ključne parametre teka2, na podlagi katerih lahko analizirate svojo zmogljivost. Biomehanske meritve, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost, navpično nihanje in navpično razmerje, so bistveni za razumevanje pripravljenosti, zato lahko na tekmovanjih daste vse od sebe. Ti parametri so na voljo ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu2 ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod, ki si ga zataknete za pas. Uporabite lahko tudi skupine funkcij za vadbo kolesarjenja in celo plavanja. V vodi ura Forerunner 935 beleži razdaljo, tempo, število zamahov in številne druge podatke.

Running Dynamics Pod

Naredite več med dvema polnjenjema

Odpravite se na svojo novo najdaljšo vajo z baterijo, na katero se lahko zanesete tudi sredi železnega triatlona ali ultramaratona. Ura Forerunner 935 zagotavlja napajanje z baterijo do 24 ur v načinu GPS in do 60 ur v načinu varčevanja z baterijo UltraTrac. Kadar jo uporabljate le kot vsakodnevno pametno uro, jo baterija z enim polnjenjem napaja do 2 tedna.

Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Vaša rutina je vse kaj drugega kot rutina. Z uro Forerunner 935 zlahka spremenite rutino, saj ima vdelane profile dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih/na prostem), kolesarjenje (v zaprtih prostorih/na prostem), plavanje (v bazenu/odprtih vodah), tek na smučeh, veslaške športe, gorski tek, pohodništvo, vadbo za moč in številne druge dejavnosti.

Pri vadbi z več športi in na tekmah v duatlonu ali triatlonu funkcija samodejnega prehajanja med športi omogoča, da šport zamenjate samo z enim pritiskom gumba. Ura 935 je združljiva z naprednimi vajami za tek, kolesarjenje in celo plavanje v bazenu. Ustvarite vaje po meri in jih brezplačno prenesite v spletni vadbeni skupnosti Garmin Connect. Nato preglejte pretekle dosežke v programu ali jih za dodatno spodbudo delite z družino in prijatelji.

Training Status

Pametnejše povezave

Pametna obvestila, ki si jih lahko ogledate na zapestju, so šele začetek. Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom3 ura Forerunner 935 omogoča samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect, zvočne pozive, upravljanje glasbe in številne druge možnosti. Vaši bližnji lahko spremljajo vaše teke in vožnje v realnem času s funkcijo LiveTrack, uporabite pa lahko tudi funkcijo GroupTrack, s katero med kolesarjenjem spremljate svoje kolesarske prijatelje.  Za pošiljanje podatkov v oblak in prejemanje iz njega lahko uporabite hitro povezavo Wi-Fi®, saj ura 935 omogoča tudi to.

Sledite svojemu srcu

Merjenje srčnega utripa na zapestju je morda priročna izbira, če se želite med tekmovanjem gibati brez omejitev, vendar lahko z uro Forerunner 935 beležite še veliko več podatkov ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu. Merilnik srčnega utripa na prsnem pasu (denimo HRM-Run ali HRM-Tri) omogoča uporabo naprednih funkcij, kot sta laktatni prag in test učinka spremenljivosti srčnega utripa.

Training Status

Samozavestno tudi zunaj dosega omrežja

Z uro Forerunner 935 greste lahko kamor koli, saj ima sprejemnik signalov GPS in GLONASS, zato lahko v zahtevnejših razmerah bolje spremlja vaš položaj kot samo s sprejemnikom signalov GPS. Poleg tega vam vgrajen barometer zagotavlja informacije o višini v realnem času. Katere dejavnosti lahko meri ura 935? Meri lahko več dejavnosti, kot se vam je kadar koli zdelo možno! Triatlonski športi so šele začetek, saj je na voljo tudi vdelana podpora za pohodništvo, veslanje, golf, smučanje, veslanje na deski in še veliko drugih dejavnosti.

Prilagodite napravo in se povežite

Ura GPS za tek/triatlon Forerunner 935 se samodejno sinhronizira z našo brezplačno spletno vadbeno skupnostjo Garmin Connect, v kateri lahko spremljate svoj napredek in ga delite prek družabnih omrežij. V storitev Garmin Connect se prijavite z namiznim računalnikom ali pa v združljiv pametni telefon prenesite program Garmin Connect™ Mobile. Napravo lahko prilagodite tudi s podatkovnimi polji, brezplačnimi videzi ure družbe NUUN in celo programi, kot sta Uber in Accuweather, vse to pa je na voljo v trgovini Connect IQ™.

Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile

Še nekaj dodatkov

Tako kot vi lahko tudi ura Forerunner 935 zdrži naporen tempo ves dan. Ta ura vas spremlja med regeneracijo s celodnevnim merjenjem aktivnosti¹, pri čemer spremlja število korakov, kalorije in spanje. Združljiva je tudi z našo družino naprav za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem Varia, vključno z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom, pametnimi kolesarskimi lučmi in Varia Vision – zaslonom v vidnem polju. Dopolnite komplet za kolesarjenje z našimi merilniki moči na pedalih Vector 2 (z dvojnim zaznavanjem) in 2S (z enojnim zaznavanjem). Merilnik Vector 2 se celovito združi z napravo Forerunner in prikazuje moč, kadenco, ravnovesje na levem/desnem pedalu in dinamiko kolesarjenja, ki prikazujejo, kako in kje ustvarjate moč.

Vsak dan lahko tekmujete

Zagotovite si dodatno spodbudo za izboljšanje svojega včerajšnjega dosežka z odseki Strava Live. Naročniki na storitev Strava Premium lahko z napravo 935 sinhronizirajo tekaške in kolesarske odseke, ki jim med dejavnostjo zagotavljajo povratne informacije v živo. Prejemate lahko tudi opozorila o začetku in koncu odsekov, ogledate si lahko uvrstitev na lestvici najboljših in primerjate trenutni dosežek s svojim osebnim rekordom.

Strava Live Segments

Od načrtovanja do rezultatov s programom TrainingPeaks

Nič ni tako izpolnjujoče kot popolno opravljena vadba. S programom TrainingPeaks iz trgovine Connect IQ lahko dnevno vadbo začnete kar v uri Forerunner 935. Dovolite, da vas naprava neposredno v programu TrainingPeaks vodi skozi vadbo v realnem času, vključno s ciljno intenzivnostjo in trajanjem intervalov. Po seji lahko opravljeno vadbo samodejno sinhronizira s programom TrainingPeaks ter prikaže podrobno analizo rezultatov in izmeri napredek pri doseganju ciljev.

Ura, ki vam prihrani skrbi

Brez strahu zapeljite na cesto ali zakorakajte na stezo, saj lahko uro 935 opremite s ploščico Road ID (na prodaj posebej). Ploščico enostavno namestite na pašček, na njej pa so lahko navedene pomembne zdravstvene informacije in podrobnosti stikov v sili, ki so koristne, če se vam med vadbo kaj zgodi. Zlahka lahko sebi in svojim bližnjim zagotovite nekoliko več brezskrbnosti, ko odidete od doma.

1Natančnost merjenja aktivnosti
2Pri uporabi s senzorjem Running Dynamics Pod (na prodaj posebej), merilnikom HRM-Run ali HRM-Tri; Priloženo nekaterim modelom in na prodaj posebej za druge. 
3Na naslovu Garmin.com/ble je naveden seznam združljivih pametnih telefonov

Wi-Fi® je registrirana blagovna znamka družbe Wi-Fi Alliance.

Firstbeat ANT

 

V škatli: 

 • Ura GPS Forerunner 935
 • Napajalni kabel
 • Priročniki

Specifikacija.

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • CW-X
 • GOPRO
 • COMPRESSPORT
 • raidlight
 • Ultimate Direction
 • SUUNTO
 • HOKA
 • POLAR
 • GARMIN
 • TACX
 • SIS
 • SCOTT
 • LEKI
 • INOV-8
 • LEDLENSER