Akcija GARMIN Forerunner 945 Triatlonski paket 010-02063-11

GARMIN Forerunner 945 Triatlonski paket 010-02063-11

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: GARMIN

Šifra izdelka: GARMIN Forerunner 945 Triatlonski paket 010-02063-11

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 604.13 € 749.99 €
Količina:

PRIMERJAVA MODELOV 735 vs 245Music vs 645Music vs 945

Možnost obročnega plačila - kredit kar preko spleta več na

 

MERJENJE UTRIPA NA ZAPESTJU ALI S PASOM?
Merjenje srčnega utripa s pasom je bistveno bolj natančno in odzivno v primerjavi z optičnim senzorjem na roki.  (intervalni trening, tekmovanja, sprememba intenzivnosti - pri teh aktivnost srčni utrip lahko odstopa tudi do 20 udarcev/minuto). Za večino rekreativnih uporabnikov ure je merjenje srčnega utripa na zapestju enostavna in zadovoljuje njihova pričakovanja.  Za resne športnike in ostale, ki želijo točne podatke, se priporoča da se srčni utrip pri športni aktivnosti meri s pasom. Ura ki meri srčni utrip na zapestju mora biti pravilno nameščena;  da pod njo ne prihaja zunanja svetloba – prilegati se mora koži, ker senzor zaznava utripanje mikrokapilar v podkožju. Težav pri znoječih ni, če je ura pravilno nameščena (ne sme zdrsniti).

Primerjava FR935 vs FR945:

 • Dodana glasbena shramba / predvajanje prek Bluetooth slušalk, vključno s Spotify 
 • dodanimi podrobnimi potujočimi zemljevidi za regijo, v kateri ste jo kupili, s podatki o toplotnih podatkih 
 • Dodana brezkontaktna / NFC plačila 
 • Dodan Pulse Ox (podatki o pulznem oksimetru) 
 • Dodana hitrost dihanja (naknadna aktivnost, tudi kot podatkovno polje) 
 • dodan je nov optični senzor Garmin ELEVATE (V3, enako kot MARQ / FR245) 
 • Dodana statistika obremenitve s treningom 
 • Dodane podrobnosti / meritve učinek globljega treninga 
 • Dodano sledenje stresa 
 • Dodana telesna baterija funkcionalnost 
 • dodana toplotna aklimacija (za vsako vadbo v času nad 71 ° F / 21,6 ° C) 
 • Dodana aklimatizacija nadmorske višine (za vsak čas ali vadbo, porabljeno nad 850 m / 2,788 ft)
 • Dodano zaznavanje incidentov (če trčite s svojim kolesom) 
 • Dodana stopnja dihanja (s prsnim pasom) 
 • Dodana pomoč za varnost / sledenje (pritisnite gumb za pošiljanje opozorila za pomoč prijateljem / družini) 
 • Dodan ClimbPro za avtomatsko vzpon obvestila o vožnji / kolesarjenju / pohodništvu / aktivnosti XC smučanja 
 • prenovljeni prediktor dirke je nekoliko strožji pri napovedih (več kot le pregledne karte VO2Max) 
 • življenjsko dobo baterije podaljša na 36 ur v načinu GPS (in 60 ur v načinu UltraTrac) 
 • VO2Max zdaj kompenzira toploto (prej ni) 
 • Usposabljanje Status zdaj kompenzira toploto (prej ni bilo) 
 • Preoblikoval kup uporabniškega vmesnika, še posebej za statistiko po treningu

Ste športnik in to je vaša ura. Tekaška ura Forerunner® 945 vam omogoča uporabo naprednih storitev za predvajanje glasbe kar z vašega zapestja. Ima najnaprednejše fiziološke funkcije vključno z uravnoteženostjo trening obremenitve2. Izkoristite udobnost hitrega brezstičnega plačevanja3 z ure s storitvijo Garmin Pay™. Z nameščeno kartografijo na barvnem zaslonu se med vadbo nikoli ne boste izgubili.Povsod, kjer ste, lahko uporabite tudi varnostni funkcji zaznavanja nezgode  (med določenimi vrstami aktivnosti) in asistence – enostavno pošljete trenutno lokacijo določenim kontaktom v sili4.

Vrhunska pametna ura GPS za tek/triatlon z glasbo

 • Sinhronizirajte glasbo izbranih vrhunskih storitev pretakanja1 ali pa v uro shranite do 1000 skladb, vzpostavite povezavo s slušalkami (naprodaj ločeno), ki podpirajo tehnologijo Bluetooth®, in poslušajte glasbo brez telefona
 • Funkcije za spremljanje zmogljivosti vključujejo beleženje najvišjega VO2 ter stanja vadbe s prilagoditvami za aklimatizacijo na vročino in nadmorsko višino, osredotočenost obremenitve pri vadbi, čas regeneracije ter aerobni in anaerobni učinek vadbe
 • Rešitev za brezstično plačevanje Garmin Pay2 omogoča priročno plačevanje z uro, zato lahko gotovino in kartice pustite doma
 • Vdelani barvni zemljevidi vas med tekom zanesljivo vodijo do pravega cilja
 • Funkcije za varnost in sledenje vključujejo zaznavanje dogodkov (med izbranimi dejavnostmi) in pomoč; pri obeh se vaša trenutna lokacija pošlje stikom v sili3
 • Avtonomija baterije: do 2 tedna v načinu pametne ure, 10 ur v načinu GPS z glasbo ali do 60 ur v načinu UltraTrac

Forerunner 945 je pametna ura GPS, zasnovana za odločne, kvalificirane, elito. To uro smo razvili za vas, prizadevne tekače in neomajne triatlonce. Za naslednjo zmago trenirajte s pravim pripomočkom.

Naj vas na poti spremlja glasba

Med tekom se prepustite svojim najljubšim skladbam. Sinhronizirajte skrbno pripravljene sezname predvajanja iz izbranih vrhunskih storitev pretakanja glasbe 1, kot so Deezer, Spotify® in druge, ter uživajte v poslušanju brez oglasov. V uro lahko shranite do 1000 skladb ter prenesete skladbe iz knjižnice v računalniku. Nato si pripravite seznam predvajanja priljubljenih skladb za preprosto poslušanje prek slušalk, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth.

Naj vas na poti spremlja glasba

Povečajte svojo zmogljivost

Forerunner 945 spremlja vašo zmogljivost ter ponuja prilagojene vpoglede, s katerimi lahko k vadbi pristopite pametneje, ne intenzivneje. Pametna ura sledi spremembam vašega najvišjega VO2 ter vrednosti prilagaja temperaturi in nadmorski višini. Stanje vadbe samodejno oceni nedavno zgodovino vadb in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, optimalna ali čezmerna. Oglejte si, kako vadbe vplivajo na razvoj vzdržljivosti, hitrosti in moči, s povratnimi informacijami o aerobnem in anaerobnem učinku vadbe . S časom regeneracije lažje povečate prednosti naporov, saj lahko predvidite, kdaj boste pripravljeni na naslednji zahtevni izziv. Ogledate si lahko tudi celotno obremenitev pri vadbi,, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe. Nova funkcija pri uri Forerunner 945 – osredotočenost obremenitve pri vadbi – razvršča nedavno zgodovino vadbe v kategorije glede na strukturo in intenzivnost dejavnosti.

Povečajte svojo zmogljivost

Enostavnejše plačevanje

Pametna ura GPS Forerunner 945 ima funkcijo Garmin Pay, ki omogoča plačevanje nakupov z uro. Uporabite jo lahko skorajda povsod, kjer sicer plačujete s kartico. Zdaj lahko denarnico pustite doma, ne da bi se odrekli kavici po teku. Preprosto prislonite uro in se odpravite naprej.

Enostavnejše plačevanje

Zemljevidi na zapestju

Forerunner 945 ponuja tudi vdelane zemljevide, po katerih se lahko orientirate pri teku po mestnih ulicah ali pri prebijanju po bujno poraslih stezah. Predhodno so naloženi barvni zemljevidi s podatki, ki so optimizirani za pregledno navigacijo in spremljanje lokacije. Pripomoček ponuja tudi načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline, ki vam pomaga poiskati in preteči najboljše steze ter poti na podlagi milijonov kilometrov, zbranih s storitvami Garmin Connect.

Zemljevidi na zapestju

Ostanite povezani in varni

Z uro Forerunner 945 se lahko odpravite na trening, ne da bi izgubili stik. Po združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko kar na zapestju prejemate besedilna sporočila ter si ogledate objave na družabnih omrežjih, e-poštna sporočila in številne druge informacije. Funkcije za varnost in sledenje omogočajo preprosto deljenje lokacije z izbranimi stiki, če potrebujete pomoč, in sicer ročno ali po potrebi samodejno z vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov.

Ostanite povezani in varni

Najbolj vsestransko sledenje doslej

Presenetilo vas bo, kako vsestransko sledenje omogoča Forerunner 945 kljub svoji kompaktni obliki. Podpira sprejem različnih satelitskih omrežij (GPS, GLONASS in Galileo), kar omogoča sledenje tudi v okoljih, ki jim zgolj GPS ne bi bil kos. Omogoča tudi merjenje srčnega utripa na zapestju4 in spremljanje nasičenosti krvi s kisikom prek senzorja pulznega oksimetra na zapestju5, kar omogoča tudi napredno spremljanje spanja in aklimatizacije na nadmorsko višino.

Najbolj vsestransko sledenje doslej

Vadbe in načrti vadb

Ne glede na to, ali trenirate za maraton ali še daljši podvig, lahko pripravite lastne vadbe ali prenesete brezplačne vadbe, ki se sinhronizirajo z uro. Forerunner 945 podpira tudi prilagodljive načrte vadbe Trenerja Garmin . Načrti vključujejo nasvete strokovnih trenerjev in brezplačne načrte vadbe, ki se prilagajajo vam in vašim ciljem. Tako boste zlahka pritekli do ciljne črte. V okviru načrta vadbe vam lahko funkcija celo pomaga predvideti čas tekmovanja.

Vadbe in načrti vadb

Analizirajte svoj način teka

Pametna ura GPS Forerunner 945 je opremljena tudi z orodji, ki jih potrebujete za izboljšanje načina teka. Ura meri pomembne parametre teka, kot so kadencadolžina korakačas stika s tlemi in njegova uravnoteženostnavpično nihanje in navpično razmerje. Te meritve so bistvene za razumevanje načina teka, na podlagi katerega lahko na vsakem teku in tekmovanju daste vse od sebe. Ura Forerunner 945 lahko beleži te parametre ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod,, ki si ga zataknete za pas.

Analizirajte svoj način teka

Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Spremenite rutino z uporabo vdelanih profilov dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih/na prostem), kolesarjenje (v zaprtih prostorih/na prostem), plavanje (v bazenu/odprtih vodah), tek na smučeh, veslaške športe, gorski tek, pohodništvo, vadbo za moč in številne druge dejavnosti. Forerunner 945 ponuja celo samodejno prehajanje med športi, da pri vadbi z več športi ali na tekmah v duatlonu ali triatlonu dejavnost zamenjate samo z enim pritiskom gumba.

Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Še nekaj dodatkov

Forerunner 945 je izjemna pametna ura za vse, kar se dogaja med tekmami in vadbami. Pri celodnevnem spremljanju dejavnosti beleži tudi število prehojenih korakov in porabljenih kalorij, ponuja pa tudi napredno spremljanje spanja. Ura Forerunner 945 nudi tudi neskončne možnosti prilagajanja, saj je združljiva s trgovino Connect IQ Store, iz katere lahko prenesete brezplačne programe, pripomočke in podatkovna polja. Oglejte si program Running Power za prikaz moči teka v realnem času, pa tudi po teku.

Forerunner 945

1 Pri združitvi z združljivim telefonom. Potrebna je lahko plačljiva naročnina na storitve tretjega ponudnika glasbe.
2 Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah na povezavi Garmin.com/GarminPay/banks
3 Pri združitvi z združljivim telefonom.
4 Natančnost merjenja aktivnosti.
5 Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah

Besedna oznaka in logotipi Bluetooth so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Družba Garmin ima licenco za uporabo teh znamk. SPOTIFY in logotip Spotify sta registrirani blagovni znamki družbe Spotify AB.

Firstbeat ANT

 

V škatli: 

 • Ura GPS Forerunner 945
 • 1 dodaten par paščkov (črn)
 • Merilnik HRM-PRO™
 • Merilnik HRM-Swim™
 • Komplet za hitro odstranitev
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Documentation

Specifikacija.

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • GARMIN
 • LEKI
 • INOV-8
 • LEDLENSER
 • TACX
 • HOKA
 • SUUNTO
 • Ultimate Direction
 • GOPRO
 • COMPRESSPORT
 • POLAR
 • raidlight
 • SCOTT
 • SIS
 • CW-X
 • GU športna prehrana
 • SPORTHG