GARMIN Venu Svetlo rjav model z rožnato zlato zaponko 010-02173-24

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: GARMIN

Šifra izdelka: GGARMIN Venu Svetlo rjav model z rožnato zlato 10-02173-24

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 379.98 €
Količina:

Možnost obročnega plačila - kredit kar preko spleta več na

 

 

Pametna ura GPS s čudovitim svetlim zaslonom, ustvarjena za aktiven življenjski slog

 • Zaslon AMOLED in do 5 dni napajanja z baterijo v načinu pametne ure; do 6 ur v načinu GPS z glasbo
 • Spremljajte svoje zdravje 24 ur na dan z najširšim možnim naborom funkcij za celodnevno spremljanje zdravja
 • Preprosto prenesite glasbo v uro za poslušanje brez telefona
 • Zabeležite vse načine, na katere se gibate, z več kot 20 predhodno naloženimi športnimi programi s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore
 • Oglejte si lahko sledljive animirane vadbe kar na zaslonu ure

Svet zdravja

Ko govorimo o najširšem možnem naboru funkcij za celodnevno spremljanje zdravja, mislimo resno.

Venu
Merilnik energije Body Battery™

Oglejte si ravni energije v svojem telesu čez dan, na podlagi česar lahko najdete najboljši čas za aktivnost in za počitek.

Venu
Spremljanje dihanja

Oglejte si svoje vzorce dihanje čez dan, med spanjem ter med dihalnimi vajami in jogo.

 
Venu
Senzor pulznega oksimetra

Senzor pulznega oksimetra1 meri raven nasičenosti krvi s kisikom čez dan in med spanjem, na podlagi česar prikaže, kako dobro vaše telo absorbira kisik.

Spremljanje naprednih podatkov o spanju

Ustvarite si celovito predstavo o tem, kako spite, na podlagi razčlenitve na plitvo in globoko spanje ter spanje REM ter podatkov pulznega oksimetra1 in podatkov o dihanju.

Venu
Spremljanje menstruacijskega cikla

Podatke o spremljanju menstruacijskega cikla si lahko ogledate kar na zapestju. Ogledate si lahko opomnike za menstruacijo, podrobnosti cikla in simptome, zabeležene za določen dan.

Venu
Merjenje stresa

Oglejte si, ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan. Opomniki za sproščanje vas celo pozovejo h kratkim dihalnim vajam.

Venu
Spremljanje hidracije

Vzdrževanja primerne ravni hidracije je pomembno za dobro počutje. Zabeležite dnevni vnos vode in si oglejte, ali vsak dan zaužijete dovolj tekočine.

Venu
Merilnik srčnega utripa na zapestju

Ura stalno meri vaš srčni utrip² in vas opozori, če je utrip visok v času počitka. Pomaga vam tudi izmeriti stopnjo napora med aktivnostmi.

Ustvarjena za vsako priložnost

Ta pametna ura je z vsako podrobnostjo – od zamenljivih paščkov do trpežnega stekla Corning® Gorilla® Glass 3 – ustvarjena za to, da jo lahko nosite ves dan. Nosite jo lahko tudi v vodi, saj je vodotesna do 5 ATM. Čudovit zaslon AMOLED, ki poživi uro, je jasno berljiv pri vsaki svetlobi.

Svet vadbe

Ni vam več treba iskati videoposnetkov ali trenerjev za prikaz vadbe. Ta ura vam nudi animirane kardio vadbe, vadbe za moč, jogo in pilates, ki jim lahko enostavno sledite kar prek zaslona. Izbirajte med predhodno naloženimi animiranimi vadbami ali prenesite dodatne vadbe iz spletne skupnosti Garmin Connect.

Svet gibanja

Z več kot 20 predhodno naloženimi športnimi programi s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem, plavanjem v bazenu, golfom in številnimi drugimi športi, vam lahko ta ura pomaga spremljati vse načine, na katere se gibate. Poleg tega lahko v programu Garmin Connect ustvarite tudi vadbe po meri.

Zadihajte s polnimi pljuči

V tej čudoviti uri so na voljo številne nove premišljene dihalne tehnike. Ko se želite sprostiti ali osredotočiti, lahko začnete dihalno vajo, med katero ura meri vaš stres in dihanje, da vam omogoči vpogled v vaše vzorce dihanja.

Venu
Pametna obvestila

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila kar v uro, če je združena z združljivim pametnim telefonom. Če imate telefon z operacijskim sistemom Android, lahko na besedilna sporočila tudi odgovorite.

Venu
Glasba

V uro preprosto prenesite skladbe, vključno s seznami predvajanja, iz svojega računa v storitvi Spotify® ali Deezer (morda bo potrebna naročnina). Vzpostavite povezavo z brezžičnimi slušalkami (na prodaj ločeno) za poslušanje brez telefona.

Venu
Funkcije za varnost in sledenje

Po združitvi ure in telefona lahko svojo lokacijo po potrebi pošljete svojim stikom ročno, med dejavnostmi na prostem pa lahko uporabite samodejno pošiljanje z vgrajeno funkcijo zaznavanja dogodkov3.

Venu
Storitev Garmin Pay

Šinite mimo blagajn z rešitvijo brezstičnega plačevanja Garmin Pay4, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.

Venu
Trgovina Connect IQ

Prilagodite uro po svojih željah s prenosom programov, pripomočkov, videzov ure in številnih drugih možnosti. Prilagajanje je preprosto, poleg tega pa še brezplačno.

Venu
Trener Garmin

Uporabljajte svojega osebnega trenerja za tek brezplačno kar na zapestju in se z njim pripravite na svoj naslednji 5- oz. 10-kilometrski tek ali polmaraton.

1 Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah
2 Natančnost merjenja aktivnosti
3 Pri združitvi z združljivim telefonom.. Za zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje glejte Garmin.com/safety.
4 Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah na povezavi Garmin.com/GarminPay/banks

SPOTIFY in logotip Spotify sta registrirani blagovni znamki družbe Spotify AB. Android je blagovna znamka družbe Google LLC.

FirstbeatANT

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • GARMIN
 • LEKI
 • INOV-8
 • LEDLENSER
 • TACX
 • HOKA
 • SUUNTO
 • Ultimate Direction
 • GOPRO
 • COMPRESSPORT
 • POLAR
 • raidlight
 • SCOTT
 • SIS
 • CW-X
 • GU športna prehrana
 • SPORTHG