Akcija GARMIN vívoactive® 3 črn silikon, siva 010-01769-13

GARMIN vívoactive® 3 črn silikon, siva 010-01769-13

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: GARMIN

Šifra izdelka: GARMIN VIVOACTIVE 3 010-01769-03 črn silikon, nerjavno jeklo

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 241.20 € 329.99 €
Količina:

Možnost obročnega plačila - kredit kar preko spleta več na

 

 

 

Pametna ura GPS z vdelanimi športnimi programi, merjenjem srčnega utripa na zapestju in brezstičnim plačevanjem Garmin Pay™

 • Prva Garminova nosljiva naprava, pripravljena za funkcijo Garmin Pay, s katero lahko uporabniki plačujejo nakupe1
 • Prilagodite uro z več tisoč brezplačnimi videzi ure, programi in pripomočki iz trgovine Connect IQ
 • Več kot 15 predhodno naloženih športnih programov s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore, vključno z jogo, tekom, plavanjem in številnimi drugimi dejavnostmi
 • Spremljajte raven telesne pripravljenosti z ocenama najvišjega VO2 in starosti telesa ter si oglejte, kako se odzivate na stres2
 • Omogoča povezane funkcije3, kot so pametna obvestila, samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect, storitev LiveTrack in številne druge možnosti
 • Avtonomija baterije4: do 7 dni v načinu pametne ure; 13 ur v načinu GPS

Pametna ura vívoactive 3 je prava izbira za aktiven življenjski slog, saj omogoča ukvarjanje s športom in plačevanje. Z uro lahko preprosto opravite mobilna plačila, več kot 15 predhodno naloženih športnih programov pa vam omogoča, da sami izberete, kako boste izboljšali svojo telesno pripravljenost. Z vgrajenim sprejemnikom GPS lahko beležite razdaljo, tempo, lokacijo in druge parametre dejavnosti na prostem.

Plačevanje na poti

Ura vívoactive 3 je naša prva nosljiva naprava, ki je pripravljena za funkcijo Garmin Pay; v sodelovanju z ustreznimi bankami omogoča, da lahko doma poleg telefona zdaj pustite tudi denarnico in si po vadbi vseeno privoščite pijačo. Uporabite jo lahko skorajda povsod, kjer sicer plačujete s kartico1. Če torej denarnico pustite v garderobni omarici ali jo pozabite, si po teku vseeno lahko privoščite jutranjo kavico. Preprosto prislonite uro in se odpravite naprej.

Plačevanje na poti

Ukvarjajte se z več športi

Več kot 15 predhodno naloženih športnih programov omogoča, da zlahka najdete zabaven način, na katerega želite ostati aktivni. Odpravite se na igrišče za golf, zapeljite se s kolesom, pojdite na jogo ali se preskusite v veslanju na deski. Ko se odpravite ven, ura vívoactive 3 z vgrajenim sprejemnikom GPS beleži podrobnosti o vaši dejavnosti, ne da bi potrebovala povezavo s telefonom. Ta ura je popolna spremljevalka tako pri deskanju na snegu kot pri plavanju in še najmanj ducat drugih možnostih vmes.

Ukvarjajte se z več športi

Primerna za vas in vse vaše dejavnosti

To uro lahko brez pomislekov nosite na prostem v vsakem vremenu. Z njo lahko plavate in se prhate6, poleg tega pa je opremljena z zaslonom Garmin Chroma Display, ki je dobro viden tudi na neposredni sončni svetlobi in zaščiten z izjemno trpežnim steklom izdelovalca. Opremljena je tudi z vmesnikom Side Swipe, ki omogoča hitro pomikanje in krmarjenje po menijih in pripomočkih. Za pomikanje lahko uporabljate palec ali kazalec, poleg tega pa lahko sami izberete, na kateri roki jo želite nositi. Ura vívoactive 3 je udobna, priročna in dobro vidna, saj se preprosto prilega.

 

Prenesite in ustvarite vadbe

Ohranite svež in pester razpored vadb. Ustvarite prilagojene vadbe za tek, vadbe za kolesarjenje, kardio vadbe in vadbe za moč ter jih prenesite v uro. Pametna ura vívoactive nato beleži vaje, ponovitve, serije in preostali čas.

 

Dnevno spremljanje telesne pripravljenosti in stresa

Ura vívoactive 3 s tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate2 omogoča, da spremljate ključne vidike telesne pripravljenosti in stresa, ki prikazujejo, kako se vaše telo odziva v različnih okoliščinah. Oceni lahko na primer najvišji VO2 in biološko starost telesa – ta dva kazalnika telesne pripravljenosti se lahko ob redni vadbi sčasoma izboljšata. Meri tudi spremenljivost srčnega utripa, ki se uporabi za izračun in spremljanje ravni stresa. Ura vívoactive 3 vas lahko opomni, ko se zaradi fizičnih ali čustvenih dejavnikov poviša vaša raven stresa. Tako lahko poiščete način za razbremenitev. 

Dnevno spremljanje telesne pripravljenosti in stresa

Vedno povezani

Življenje nima gumba za premor, zato ostanite povezani s pametno uro vívoactive 3, ko se naprezate ali vadite. Po združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko kar na zapestju prejemate besedilna sporočila in celo odgovarjate5 nanja ter si ogledate objave na družabnih omrežjih, e-poštna sporočila in številne druge informacije. Poiščete lahko telefon, upravljate glasbo in omogočite, da prijatelji s funkcijo LiveTrack spremljajo vašo športno dejavnost. Končane dejavnosti se samodejno naložijo v spletno vadbeno skupnost Garmin Connect.

Vedno povezani

Delite in tekmujte

Sinhronizacija dejavnosti s storitvijo Garmin Connect ne pomeni samo shranjevanja podatkov. Garmin Connect je rastoča spletna skupnost, s pomočjo katere se lahko uporabniki povežejo na poti in tekmujejo v izzivih, pohvalijo uspeh drug drugega ter celo delijo svoje uspehe prek družabnih omrežij. Storitev Garmin Connect je brezplačna, do nje pa lahko dostopate prek spleta ali pametnega telefona s programom Garmin Connect Mobile.

Delite in tekmujte

1Na voljo za podprte kartice sodelujočih bank; za več informacije se obrnite na svojo banko. Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah.
2Natančnost merjenja aktivnosti
3Pri združitvi z združljivim telefonom
4Pri običajni uporabi; avtonomija baterije je odvisna od uporabe in izbranega načina delovanja.
5Možnost odgovarjanja je na voljo samo za uporabnike naprav Android. Android je blagovna znamka družbe Google Inc.
6Oglejte si nazivno vodotesnost

VISA je registrirana blagovna znamka družbe Visa International Service Association.

FirstbeatANT

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • CW-X
 • GOPRO
 • COMPRESSPORT
 • raidlight
 • Ultimate Direction
 • SUUNTO
 • HOKA
 • POLAR
 • GARMIN
 • TACX
 • SIS
 • SCOTT
 • LEKI
 • INOV-8
 • LEDLENSER