Akcija GARMIN vívosport Pametni merilnik aktivnosti z merjenjem srčnega utripa na zapestju in GPS-om

GARMIN vívosport Pametni merilnik aktivnosti z merjenjem srčnega utripa na zapestju in GPS-om

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: GARMIN

Šifra izdelka: GARMIN vívosport

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 169.58 € 199.99 €
Količina:

Izberite

* BARVE:

* Velikost oblačila:

 

Pametni merilnik aktivnosti z merjenjem srčnega utripa na zapestju in GPS-om

 • Vadite v zaprtem prostoru ali pa uporabite vgrajeni GPS, ki natančno meri dejavnosti na prostem
 • Vključuje orodja za spremljanje telesne pripravljenosti, kot sta oceni najvišjega VO2 in biološko starost telesa
 • Celodnevno merjenje stresa pomaga spremljati odzivanje telesa na morebitne dejavnike, ki povzročajo stres
 • Vedno vklopljen barvni zaslon Garmin Chroma Display™ in tanko ohišje
 • Omogoča povezane funkcije2, kot so pametna obvestila, storitev LiveTrack in številne druge možnosti
 • Avtonomija baterije3: do 7 dni v načinu pametne ure; 8 ur v načinu GPS

Ta merilnik aktivnosti1 vključuje veliko funkcij, ki vas bodo spodbudile h gibanju. Zaradi svoje kompaktnosti je naprava vívosport primerna za vsako priložnost, hkrati pa je opremljena z vgrajenim GPS-om, ki vam omogoča natančno merjenje dejavnosti na prostem, vključuje pa tudi številne dejavnosti v zaprtem prostoru. Na voljo so vam orodja za spremljanje telesne pripravljenosti, celodnevno merjenje stresa in priročne povezane funkcije, vključno s samodejnim nalaganjem v spletno vadbeno skupnost Garmin Connect. To je celovit paket za merjenje aktivnosti.

Športne dejavnosti na poti ali doma

Vgrajeni GPS vam omogoča svobodo pri dejavnostih na prostem. Ko tečete, hodite ali vozite, naprava vívosport meri razdaljo, čas in hitrost ali tempo ter pot beleži na zemljevidu v programu Garmin Connect. V njej so tudi predhodno naložene dodatne dejavnosti z merjenjem časa, vključno z vadbo za moč in kardio vadbo, zato lahko vadite po lastnih željah.

Športne dejavnosti na poti ali doma

Dnevno spremljanje telesne pripravljenosti in merjenje stresa

Spremljajte ključne vidike svoje telesne pripravljenosti in dobrega počutja s pomočjo tehnologije Elevate™, ki omogoča stalno merjenje srčnega utripa na zapestju1. Naprava vívosport lahko z zbranimi podatki o srčnem utripu oceni najvišji VO2 in biološko starost telesa – ta dva indikatorja telesne pripravljenosti se lahko ob redni vadbi sčasoma izboljšata. Meri tudi spremenljivost srčnega utripa, ki se uporabi za izračun in prikaz ravni stresa. S to funkcijo vas naprava opomni, ko se zaradi fizičnih ali čustvenih dejavnikov vaša raven stresa poviša. Tako lahko poiščete način, kako sprostiti pritisk.

Dnevno spremljanje telesne pripravljenosti in merjenje stresa

Tanko ohišje, živahen slog

Glede na število funkcij in športnih dejavnosti v merilniku aktivnosti boste presenečeni nad njegovo tankostjo. Z njim boste dopolnili vsako oblačilo ob različnih priložnostih, primeren pa je tudi za celodnevno nošenje, saj je varen za uporabo med plavanjem in prhanjem. Vedno vklopljen barvni zaslon na dotik Garmin Chroma Display je odziven in dovolj svetel tudi pri neposredni sončni svetlobi. Merilnik aktivnosti vívosport je na voljo v 3 modernih slogih z dvema barvnima odtenkoma, zato izberite vam primerno barvno kombinacijo.

Tanko ohišje, živahen slog

Povežite se

Ko je merilnik združen z združljivim pametnim telefonom, boste imeli dostop do celotnega kompleta pametnih funkcij, ki na vaše zapestje prinese priročne in pripravne funkcije. Prejemajte besedilna sporočila, objave na družabnih omrežjih, e-poštna sporočila in še več, poiščite svoj telefon, dostopajte do upravljalnih elementov za glasbo in uporabljajte funkcijo LiveTrack, da bodo vaše dejavnosti lahko spremljali tudi prijatelji. S samodejno sinhronizacijo se bodo vaše zaključene dejavnosti celo samodejno prenašale v Garmin Connect.

Povežite se

Delite in tekmujte

Sinhronizacija dejavnosti s storitvijo Garmin Connect ne pomeni samo shranjevanja podatkov. Garmin Connect je rastoča spletna skupnost, s pomočjo katere se lahko uporabniki povežejo na poti in tekmujejo v izzivih, pohvalijo uspeh drug drugega ter celo delijo svoje uspehe prek družabnih omrežij. Storitev Garmin Connect je brezplačna, do nje pa lahko dostopate prek spleta ali pametnega telefona s programom Garmin Connect Mobile.

Delite in tekmujte

1Natančnost merjenja aktivnosti
2Pri združitvi z združljivim telefonom
3Ob normalni uporabi; trajanje baterije je odvisno od uporabe in izbranega načina delovanja

FirstbeatANTBluetooth

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • SIS
 • SUUNTO
 • CW-X
 • HOKA
 • POLAR
 • raidlight
 • Ultimate Direction
 • GOPRO
 • TACX
 • GARMIN