Akcija Polar VANTAGE V modra + pas H10 ODPRODAJA -20%

Polar VANTAGE V modra + pas H10 ODPRODAJA -20%

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: Polar

Šifra izdelka: POLAR VANTAGE V H10 modra

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 420.90 € 549.99 €
Količina:

Možnost obročnega plačila - kredit kar preko spleta več na

 

Polar Vantage V v primerjavi z Polar Vantage M.

 • M  je cenejša in manj zmogljiva;
 • V je izdelana iz boljšega materiala,
 • zaslon je občutljiv na dotik,
 • je ltežja in debelješa
 • Boljša avtonomija avtonomija 40 ur vs 30ur.
 • V ima Recovery Pro,
 • ima merilec moči.
 • Višinomer je barometrični.

Polar Vantage-V Je naslednik Polar V800. Ura je odlična izbira za tekače, plavalce in kolesarje. Je najboljša ura iz Polarja. Poleg izjemne baterije 320 mAh Li-pol, ki nudi 40 ur avtonomije pri vključenem HR + GPS, integriran merilnik moči teka. Če želite izboljšati svoj rezultat je ta ura prava izbira. Ura je narejena za optimizacijo vaše treninga, brez pretiranosti in poškodb.


VRHUNSKA VEČŠPORTNA URA Z GPS, NAMENJENA VADBI ZA VEČ ŠPORTOV IN TRIATLON
Vadite pametneje in odkrijte zmagovalca v sebi s Polar Vantage V, vrhunsko večšportno uro, zasnovano za profesionalne športnike in vse, ki trenirajo kot profesionalci. Če iščete vrhunskega vodotesnega spremljevalca za vadbo za triatlon ali maraton, ga boste našli v Polar Vantage V.

VRHUNSKA ŠPORTNA TEHNOLOGIJA
Najnovejše inovacije na področju nosljive tehnologije zagotavljajo, da vam ura Polar Vantage V nudi vse natančne podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje svoje zmogljivosti.

NASLEDNJA GENERACIJA MERJENJA SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU
Nova tehnologija fuzije senzorjev Polar Precision Prime™ natančno meri srčni utrip celo v najzahtevnejših pogojih. Polar Vantage V predstavlja novo generacijo merjenja srčnega utripa: tehnologijo fuzije senzorjev Polar Precision Prime. Ta inovacija združuje optično merjenje z merjenjem ob stiku s kožo, da izloči vse gibalne artefakte, ki bi lahko motili signal srčnega utripa in prikazali nezanesljive odčitke. Zaradi tega natančno beleži utrip celo v najbolj zahtevnih pogojih in vadbah.

SPREMLJAJTE SVOJO MOČ TEKAR Polar Vantage V je prva večšportna ura, ki meri moč teka z zapestno napravo.​
Polar Vantage V meri moč teka z zapestno napravo, pri čemer ne potrebujete nobenih dodatnih števcev korakov ali senzorjev. Moč teka je pomembno dopolnilo za merjenje srčnega utripa, saj vam pomaga spremljati zunanjo obremenitev teka.
Moč se namreč hitreje odziva na spremembe kot srčni utrip, zato je moč teka sijajna usmerjevalna metrika za intervalne vadbe in tek v hrib. Uporabite jo lahko tudi za vzdrževanje enakomerne ravni napora med tekom, ko na primer tekmujete.
Izračun, ki ga izvede lastniški algoritem podjetja Polar, temelji na podatkih GPS in barometra.Polar Vantage V uporablja moč teka za izračun mišične obremenitve, torej obremenitve sklepov in mišičnega ter kostnega sistema, ki jo povzroči vadba.


OPTIMIZIRAJTE TRENING
Če želite trenirati kot profesionalci, potem morate tako tudi okrevati. Polar Vantage V vam z edinstveno celostno vadbeno obremenitvijo in rešitvijo za spremljanje okrevanja pomaga najti ravnovesje med vadbo in počitkom ter preprečiti poškodbe.

BODITE SEZNANJENI S SVOJO VADBO
Novi Training Load Pro™ vam omogoča celovit pregled nad tem, kako vadba obremenjuje vaše telo na različne načine.

PREPREČITE PRETRENIRANOST IN POŠKODBE
Prepričajte se, ali je vaše telo pripravljeno na vadbo in z Recovery Pro™ pridobite povratne informacije o okrevanju.

TRENIRAJTE KOT PROFESIONALCI, OKREVAJTE KOT PROFESIONALCI
Ko trenirate za določen cilj, morate najti ravnovesje med različnimi vrstami vadbe in počitka. Polar Vantage V spremlja vadbeno obremenitev vsake vadbe, meri vaše dnevne in dolgoročne ravni okrevanja ter vam z obvestilom, ali vadite preveč, premalo ali ravno prav, pomaga prepoznati osebno mejo.

Vsak dan vam Polar Vantage V ponudi prilagojeno priporočilo za vadbo in vas opozori, ko tvegate pretreniranost, poškodbo ali bolezen. Poleg tega prepozna, če ste pod stresom še zaradi česa drugega, in vas motivira k nadaljevanju, če začnete izgubljati zagon.

TRAINING LOAD PRO
Med vadbo so obremenjeni različni sistemi vašega telesa. S Polar Vantage V pridobite celosten pregled nad tem, kako jih vadba obremenjuje in kako to vpliva na vašo zmogljivost.
Training Load Pro vam poda raven vadbene obremenitve za srčno-žilni in mišično-skeletni sistem (srčna obremenitev in mišična obremenitev) ter tudi upošteva, kako utrujeno se počutite (subjektivna obremenitev).
Če veste, kako je kateri sistem obremenjen, lahko optimizirate trening z razgibavanjem pravega sistema ob pravem času. Za vsako vadbeno obremenitev dobite številčno vrednost, govorne povratne informacije in vizualno točkovno lestvico.

SRČNA OBREMENITEV
Vrednost srčne obremenitve vam pojasni, v kolikšni meri je med vadbo obremenjen vaš srčno-žilni sistem. Na osnovi podatkov srčnega utripa se izračuna po vsaki vadbi.

Vaša srčna obremenitev se izračuna kot impulz vadbe (TRIMP), splošno sprejeta metoda merjenja vadbene obremenitve.

MIŠIČNA OBREMENITEV
Mišična obremenitev vam pojasni, v kolikšni meri so bile med vadbo obremenjene vaše mišice. Pomaga vam meriti vadbeno obremenitev med visoko intenzivnimi treningi, kot so kratki interval, sprint in tek v hrib, ko srčni utrip nima dovolj časa, da bi se odzval na spremembe v intenzivnosti.

Mišična obremenitev kaže količino mehanske energije (kJ), ki ste jo proizvedli med tekom ali kolesarjenjem, kar odraža vašo porabo energije (namesto dovedene energije, ki ste jo potrebovali za ta napor). Na splošno velja, da bolj kot ste telesno pripravljeni, boljši je izkoristek med dovodom in porabo energije. Mišična obremenitev se izračuna s podatki o moči, tako da vrednost mišične obremenitve dobite samo za tekaško vadbo (in kolesarjenje, če uporabljate merilnik moči za kolesarjenje).

ZAZNANA OBREMENITEV
Zaznana obremenitev je vrednost, ki upošteva vašo subjektivno izkušnjo glede zahtevnosti vadbe.

Ključ do ravnovesja med vadbo in počitkom je naučiti se poslušati lastno telo in združiti subjektivne občutke s podatki, ki jih dobite s Polar Vantage V. To je nekaj, česar se športniki naučijo s prakso, in vadbeni podatki vam bodo pomagali pri boljšem spoznavanju lastnega telesa.

Zaznana obremenitev se meri s stopnjo zaznanega napora (RPE), znanstveno sprejete metode za merjenje vadbene obremenitve. Stopnje zaznane obremenitve kažejo, kako naporna je bila vaša vadba v primerjavi s povprečno vadbo zadnjih 90 dni.

NAPOR IN TOLERANCA
Sledite lahko tako vadbenim obremenitvam posameznih vadb kot tudi postopnemu napredovanju srčne obremenitve oziroma odnosu med naporom in toleranco.

Napor kaže, koliko ste se v zadnjem času naprezali med vadbo. Kaže vašo povprečno dnevno obremenitev zadnjih 7 dni.

Toleranca navaja, kako pripravljeni ste vzdržati kardio vadbo. Kaže vašo povprečno dnevno obremenitev zadnjih 28 dni. Če želite izboljšati toleranco za kardio vadbo, počasi večajte intenzivnost vadbe skozi daljše obdobje.

Vaše stanje srčne obremenitve se ozira na to, kakšen je napor v primerjavi s toleranco, in ocenjuje, kako vadba vpliva na vaše telo.

RECOVERY PRO (IMETI MORATE POLAR H10)
Polar Vantage V vam z edinstveno rešitvijo za spremljanje okrevanja, ki meri, kako je vaše telo okrevalo, in vam nudi povratne informacije o okrevanju ter smernice, pomaga preprečiti pretreniranost in poškodbe.

DNEVNO OKREVANJE
Svojo dnevno stopnjo kardio okrevanja lahko izmerite z ortostatičnim testom (Imeti morate Polar H10). Ta temelji na srčnem utripu in spremenljivosti srčnega utripa ter upošteva vse dejavnike stresa, vključno s stresom zaradi treninga in stresom drugih vidikov življenja, kot je slab spanec ali pritisk na delovnem mestu.

RAVNOVESJE MED VADBO IN OKREVANJEM
Recovery Pro združuje vaše dolgoročne podatke o okrevanju z dolgoročno vadbeno obremenitvijo, da lahko spremlja ravnovesje med vadbo in okrevanjem. To vam bo s prikazom, ali ste trenirali preveč, premalo ali ravno prav, pomagalo prepoznati osebne meje.

POVRATNE INFORMACIJE O OKREVANJU
Z Recovery Pro dobite povratne informacije za trenutno raven kardio okrevanja in za dolgoročno ravnovesje med vadbo in okrevanjem. Slednja Polar Vantage V združuje v dnevno prilagojeno priporočilo za vadbo.


VEČ KOT LE ŠPORTNA URA
Ko vadite z uro Polar Vantage V, dobite dostop do celotnega ekosistema Polar, kjer je vse povezano. Vsi vaši podatki o vadbi so priročno na voljo v storitvi Polar Flow na eni platformi.

Poleg tega lahko svoje vadbene podatke samodejno sinhronizirate z drugimi storitvami, kot sta Strava ali TrainingPeaks.

VRHUNSKA VADBENA PLATFORMA
Storitev Polar Flow vam bo z obsežnim načrtovanjem vadbe in orodji za analizo, samodejnim dnevnikom vadb, poročilih o napredku in z mnogo več pomagala doseči vse vadbene cilje. VEČ O TEM

PODATKI, NAMENJENI TUDI VAŠEMU TRENERJU
Z brezplačno aplikacijo Polar Flow za storitev za trenerje delite podatke s svojim trenerjem, z njim načrtujte sezono in pridobite takojšnje povratne informacije. VEČ O TEM


TEHNIČNI PODATKI

 • Mere 46 x 46 x 13 mm
 • Teža 66 g
 • Zaslon Vedno aktiven barvni zaslon na dotik s steklom Gorilla. Velikost 3,048 cm (1,2 palca), ločljivost 240 x 240 slikovnih pik..
 • Baterija 320 mAh litijeva polimerna baterija. Trajanje baterije do 40 ur v načinu za vadbo (sprejemnik GPS in merjenje srčnega utripa na zapestju).
 • GPS in barometer Vgrajeni sprejemnik GPS in radijski satelitski navigacijski sistem GLONASS. Tehnologija Assisted GPS za hitrejše ugotavljanje položaja. Barometrska nadmorska višina, naklon, vzpon in spust.
 • Povezljivost Bluetooth z nizko porabo energije. Prilagodljiv kabel USB za polnjenje in sinhronizacijo podatkov.
 • Ura Čas in datum. Alarm z možnostjo dremeža.
 • Jeziki uporabniškega vmesnika Angleščina, nemščina, francoščina, italijanščina, nizozemščina, norveščina, španščina, portugalščina, švedščina, finščina, danščina, poljščina, ruščina, turščina, indonezijščina, češčina
 • Senzorji Združljiva s senzorji srčnega utripa Polar BLE.
 • Vodoodpornost Vodoodpornost (WR30)
 • Zapestni paščki Trpežen in udoben silikon.
 • Velikost: S: obseg zapestja 130–185 mm M/L: obseg zapestja 155–210 mm

V KOMPLETU

 • Profesionalna večšportna ura Polar Vantage V
 • Kabel za polnjenje
 • Uporabniški priročnik Polar Vantage V
 • Pas H10
 • Pojasnilo

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • CW-X
 • GOPRO
 • COMPRESSPORT
 • raidlight
 • Ultimate Direction
 • SUUNTO
 • HOKA
 • POLAR
 • GARMIN
 • TACX
 • SIS
 • SCOTT
 • LEKI
 • INOV-8
 • LEDLENSER