Akcija Polar VANTAGE V2 SHIFT Edition grey AKCIJA -21%

Polar VANTAGE V2 SHIFT Edition grey AKCIJA -21%

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: Polar

Šifra izdelka: Polar VANTAGE V2 SHIFT Edition grey

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 439.00 € 549.99 €
Količina:

Možnost obročnega plačila - kredit kar preko spleta več na

Paket vsebuje

 • Polar uro Vantage V2 SHIFT 
 • 1 x usnjen pašček 
 • 1 x pašček iz umetnega materila
 • M/L: obseg zapestja 145–215 mm
 • Usb kabel za polnenje
 • Navodila​

 

Polar Vantage V2 je naslednik Polar Vantage V je odlična izbira za tekaće, plavalce in kolesarje. Je najboljša ura iz Polarja. Poleg izjemne baterije;346;mAh Li-pol, ki nudi 40 ur avtonije pri vljučenem HR + GPS, integriran merilnik moči teka. Če želite izboljšati svoj rezultat je ta ura prava izbira. Ura je narejena za optimatizacijo vaše treninga, brez pretreniranosti in poškodb.

S Polar Vantage V2 se boste spoznali do obisti. Vodoodporna športna ura z GPS-om združuje vse strokovno znanje kar ga premore Polar v enem paketu, vključno z merjenjem srčnega utripa na zapestju, testi zmogljivosti in funkcijami za spremljanje regeneracije.
Natančna izdelava, eleganten videz, pametna v notranjosti in lažja od drugih premium športnih ur. Polar Vantage V2 prinaša vse, kar potrebujete v enem samem lahkem in natančnem izdelku, ki mu ni para. Premium materiali, kot sta aluminij, iz katerega je v celoti narejeno ohišje, in silikon, ki smo ga uporabili za izdelavo udobnega zapestnega paščka, poskrbijo, da je ura pripravljena na vse izzive. Zaradi elegantnega in lahkega dizajna se Vantage V2 ponaša z izjemnim videzom ter zagotavlja odličen občutek vedno in povsod.

Načrtujte, vadite, analizirajte in ponovite. Vantage V2 signale iz vašega telesa spremeni v podatke in smernice tako, da lahko bolje načrtujete, pametneje trenirate in poskrbite za odlično regeneracijo. Polar Vantage V2 vam nedvoumno pokaže vaš napredek. Ura vključuje različna orodja, s katerimi lahko preizkusite svojo zmogljivost in pripravljenost. Niste prepričani, ali se preveč ženete ali pa bi se morali bolj potruditi? Ura Polar Vantage V2 vam pove, kdaj je telo regenerirano in pripravljeno na nove podvige.
Je več kot le športna ura, ko vadite z njo, dobite dostop do celotnega ekosistema Polar, kjer je vse povezano. Vsi vaši podatki o vadbi so na voljo v storitvi Polar Flow na eni platformi. Poleg tega lahko svoje vadbene podatke samodejno sinhronizirate z drugimi storitvami, kot sta Strava ali TrainingPeaks.
Vantage V2 z barvnim zaslonom na dotik beleži vašo dnevno aktivnost 24/7, šteje kalorije ter korake in vam preko Sleep Plus programa daje povratne informacije o kakovosti spanja. Opravite Polarjev test telesne pripravljenosti, ki vas spodbudi, da postanete telesno aktivni, sporoča vam ali telesno aktivnost ohranjate ali pa povečujete. Funkcija Stanje okrevanja vam pomaga najti popolno ravnovesje med počitkom in vadbo ter oceni, koliko obremenitve lahko prenesete med vadbo. 

NOVOSTI IN PRIMERJAVA Polar Vantage V2 vs Polar Vantage - več na

 • dodan test tekaške učinkovitosti:določi vaš VO2Max z uporabo rastoče različice preizkusa RAMP za tek
 • dodan je test kolesarskega FTP: dodan je standardni 20/30/40-minutni test kolesarskega FTP
 • dodan je test za obnovo nog: zasnovan za določitev, ali so vaše noge obnovljeno
 • dodano novo testno vozlišče v Polar Flow: konsolidiranje rezultatov preizkusov v spletu
 • dodan nov pogled na nadzorni plošči za prikaz skupnih tedenskih vadb
 • dodana možnost prilagajanja prikazov na nadzorni plošči (pogledi na nadzorni plošči so pripomočki za gledanje)
 • dodani glasbeni kontrolniki za telefon: kontrolniki glasba v telefonu (na Vantage V2 ni prostora za shranjevanje glasbe)
 • Dodan razdelilnik hribov: samodejno šteje vzpone / spuste po hribih med vadbo in nato v aplikaciji
 • Dodan FuelWise: daje opozorilna sporočila o prehrani med treningom za ogljikove hidrate in hidracijo (posebej)
 • dodani viri energije: prikazuje razčlenitev ogljikovih hidratov / maščob / porabe beljakovin po vadbi na uri / aplikaciji
 • dodano vreme: to je pripomoček, ki prikazuje trenutno vreme na uri
 • Dodan 100-urni način sledenja GPS: Ta način varčevanja z energijo zmanjša točke sledenja za povečanje dolžine aktivnosti
 • Dodana integracija poti Komoot: Uradno navigacija "zavojem za ovinkom", čeprav je opredelitev nekoliko ohlapna
 • Povečane vodoodporne specifikacije s 50 na 100 metrov, da se ujemajo z Grit X
 • Spremenjen optični senzor HR: Predvsem sprememba barvnih vrst LED, ki jih uporablja, se ujema z Grit
 • Spremenjen zaslon na prikaz Grit X, zato je malo ostrejši in ostrejši , z globljimi črnci

pred koncem leta prihajajo naslednje:

 • Vadbeni treningi na Polar Flow na osnovi moči (za prenos na uro)
 • Zonski kazalec za vadbe na podlagi moči / hitrosti

LAHKA PREMIUM URA ZA RAZLIČNE ŠPORTE
S Polar Vantage V2 se boste spoznali do obisti. Vodoodporna športna ura z GPS združuje vse strokovno znanje, kar ga premore Polar, v enem paketu vključno z merjenjem srčnega utripa na zapestju, GPS, testi zmogljivosti in funkcijami za spremljanje regeneracije

 

 

TECITE KOT NIKOLI DOSLEJ
Test tekaške zmogljivosti vam omogoča, da spremljate svoj napredek in prilagajate svoj srčni utrip, hitrost ter območja moči.

DVIGNITE SVOJO KOLESARSKO PRIPRAVLJENOST NA VIŠJO RAVEN
Test kolesarske zmogljivosti vam omogoča, da prilagajate svoja območja moči in vam prinaša informacije o funkcionalnem pragu zmogljivosti. Potrebujete kompatibilen merilnik moči.


STE PRIPRAVLJENI ITI DO KONCA? ZDAJ BOSTE DOBILI ODGOVOR.
Test regeneracije nog vam samo v nekaj minutah in brez posebne opreme pove, ali so vaše noge pripravljene na intenziven trening. Vse, kar potrebujete za izvedbo testa, je vaša ura.

​​GLASBA PO VAŠEM OKUSU
Enostavno raziščite seznam skladb in prilagajajte glasnost neposredno na svoji uri. Ura Polar Vantage V2 se poveže z vašo glasbeno aplikacijo, zato lahko glasbo upravljate, ne da bi vam bilo treba segati po telefonu.

NATANČNA IZDELAVA
Elegantna na videz, pametna v notranjosti – in lažja od drugih premium športnih ur. Polar Vantage V2 prinaša vse, kar potrebujete, v enem samem lahkem in natančnem izdelku, ki mu ni para.

IZBERITE KAKOVOST
Premium materiali, kot sta aluminij, iz katerega je v celoti narejeno ohišje, in silikon, ki smo ga uporabili za izdelavo udobnega zapestnega paščka, poskrbijo, da je ura Polar Vantage V2 pripravljena na vse izzive.

POPOLNA SOPOTNICA ZA VSE SITUACIJE
Zaradi elegantnega in lahkega dizajna se Polar Vantage V2 ponaša z izjemnim videzom ter zagotavlja odličen občutek vedno in povsod, 24 ur, 7 dni v tednu.

NAČRTUJTE. VADITE. ANALIZIRAJTE. PONOVITE.
Polar Vantage V2 signale iz vašega telesa spremeni v podatke in smernice, tako da lahko bolje načrtujete, pametneje trenirate in poskrbite za odlično regeneracijo.

PREVERITE SVOJ NAPREDEK
Polar Vantage V2 vam nedvoumno pokaže vaš napredek. Ura vključuje različna orodja, s katerimi lahko preizkusite svojo zmogljivost in pripravljenost.

POSKRBITE ZA RAVNOTEŽJE
Niste prepričani, ali se preveč ženete ali pa bi se morali bolj potruditi? Ura Polar Vantage V2 vam pove, kdaj je telo regenerirano in pripravljeno na nove podvige.

VEČ KOT LE ŠPORTNA URA
S Polar Vantage V2 lahko dostopate do Polar Flow, kjer je vse povezano. Vsi vaši podatki o vadbi so vedno in povsod na voljo na platformi.

VRHUNSKA VADBENA PLATFORMA
Polar Flow vam bo z obsežnim načrtovanjem vadbe in orodji za analizo, samodejnim dnevnikom vadb, poročili o napredku in še čim pomagala doseči vse vadbene cilje. VEČ INFORMACIJ

SINHRONIZIRAJTE SVOJE PODATKE Z DRUGIMI STORITVAMI
S Polar Flow lahko svoje podatke treninga samodejno sinhronizirate z drugimi aplikacijami, kot sta Strava ali TrainingPeaks.

Funkcije:

 • Napredni merilec srčnega utripa na zapestju -  Polar Vantage V2 spremlja srčni utrip s kombinirano senzorsko tehnologijo Precision Prime™.*
 • Dolga življenjska doba baterije - Polar Vantage V2 prinaša do 40 ur neprekinjenega treninga. Različne možnosti varčevanja z baterijo podaljšajo življenjsko dobo baterije, ki tako znaša do 100 ur treninga.
 • Vgrajen GPS - GPS, GLONASS, Galileo in QZSS s podporo GPS za hitrejše ugotavljanje položaja. Vgrajen kompas in barometer za višino.
 • Barvni zaslon na dotik - 1,2-inčni barvni zaslon na dotik je vedno vklopljen in ga je mogoče videti tudi na sončni svetlobi. Zaščitno steklo Gorilla Glass s plastjo proti prstnim odtisom.
 • Test tekaške zmogljivosti - Test tekaške zmogljivosti vam omogoča, da spremljate svoj napredek in prilagajate svoj srčni utrip, hitrost ter območja moči.
 • Test kolesarske zmogljivosti - Test kolesarske zmogljivosti vam omogoča, da prilagajate svoja območja moči in vam prinaša informacije o funkcionalnem pragu zmogljivosti. Potrebujete merilnik moči.
 • Training Load Pro™ - Training Load Pro™ vam pove, koliko ste v zadnjem času trenirali in do kakšne mere ste z vadbo obremenili posamezne dele svojega telesa.
 • Recovery Pro™ - Recovery Pro™ vam pove, ali je vaše telo pripravljeno na trening in vam zagotovi povratne informacije o regeneraciji neposredno na uri. Imeti morate Polarjev senzor srčnega utripa.
 • Test regeneracije nog - Test regeneracije nog vam samo v nekaj minutah in brez posebne opreme pove, ali so vaše noge pripravljene na intenziven trening. Vse, kar potrebujete za izvedbo testa, je vaša ura.
 • Nightly Recharge™ - Funkcija Nightly Recharge™ vam pove, kako dobro ste se ponoči regenerirali po napornem dnevu.
 • Upravljanje glasbe in druge funkcije pametne ure - Enostavno raziščite seznam skladb in prilagajajte glasnost neposredno na svoji uri. Ura prikazuje tudi vremensko napoved in potisna obvestila.
 • Moč pri teku - Zagotovite si izčrpnejši vpogled v intenzivnost svojih tekov.
 • Sleep Plus Stages™ - Spremljajte faze spanca in si zagotovite vpogled v kakovost svojega spanca.
 • Pametni pomočnik FuelWise™ - Naučite se napolniti svoje zaloge in ohraniti primerno raven energije med dolgimi treningi.
 • Hill Splitter™ - prinaša podrobne podatke o vaši zmogljivosti na posameznih odsekih klancev in spustov, na katerih poteka vaš trening.
 • Vodič za trening FitSpark™ - Polar Vantage V2 in vodič za trening FitSpark™ prinaša predhodno pripravljene vadbe, ki upoštevajo vašo fizično pripravljenost, stopnjo regeneracije in pretekle treninge.
 • Segmenti Strava Live - Segmenti Strava Live bodo poskrbeli, da bodo vaš tek in vožnje bolj razburljive. Zagotovite si opozorila o bližnjih segmentih, oglejte si sprotne podatke o rezultatih med segmentom in preverite rezultate, takoj ko končate.
 • Brezplačni programi teka - Zagotovite si sebi prilagojen načrt treninga, ki ustreza vam in vašim ciljem.
 • Športni profili - Ura Polar Vantage V2 je primerna za več kot 130 različnih športov. Z aplikacijo Polar Flow v uro dodajte svoje najljubše športe in si prilagodite prikaz na uri med treningom.
 • Viri energije - Preverite, kako vaše telo med treningom uporablja različne vire energije. Polar Vantage V2 vašo porabo energije razčleni na ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe.
 • Metrike plavanja - Polar Vantage V2 samodejno zaznava vaš srčni utrip, slog plavanja, razdaljo, ritem, zamahe in premore. Razdalja in zamahi se beležijo celo med plavanjem v odprtih vodah.
 • Dihalna vaja Serene™ - Sprostite svoje telo in umirite misli z vodeno dihalno vajo.
 • Running Index - Zagotovite si približno oceno svoje vrednosti maksimalnega sprejema kisika (VO2max) pri teku in spremljajte razvoj svojih tekaških zmogljivosti.

TEHNIČNI PODATKI:

 • Mere - 47 mm x 47 mm x 13 mm
 • Teža - 52 g (z zapestnico), 34 g (brez zapestnice)
 • Materiali - Aluminijasta zlitina Aerospace s polimeri, ojačanimi s steklenimi vlakni.
 • Zaslon - Barvni zaslon na dotik (funkcija Always on) Zaščitno steklo Gorilla Glass s plastjo proti prstnim odtisom. Velikost: 1,2 palca, ločljivost: 240 x 240.
 • ALS (senzor ambientalne svetlobe) prilagaja intenzivnost osvetlitve ozadja na podlagi svetlobe v okolici.
 • Baterija - 346 mAh litijeva polimerna baterija. Avtonomija baterije do 40 ur v načinu za trening (GPS in merjenje srčnega utripa na zapestju), do 7 dni v načinu za uro z neprekinjenim spremljanjem srčnega utripa. Na voljo je več možnosti za varčevanje z energijo.
 • GPS - Vgrajen GPS, GLONASS, Galileo, QZSS. GPS-asistenca za hitrejše ugotavljanje položaja. Barometrska višina, naklon, vzpon in spust.
 • Povezljivost - Povezava Bluetooth z nizko porabo energije. Poseben USB-kabel za polnjenje in sinhronizacijo podatkov.
 • Ura - Ura in datum. Budilka s funkcijo dremeža.
 • Povezljivost - Kompatibilno z vsemi standardnimi senzorji srčnega utripa BLE in senzorji za kadenco teka ter senzorji za moč, vključno s kolesarskimi senzorji za hitrost, kadenco in moč.
 • Zapestni paščki - Polarjevi trpežni in udobni silikonski paščki. Enostavna menjava.
 • Trpežnost - Delovna temperatura: od –10 do 50 °C. Testirano po vojaških standardih (MIL-STD-810G).
 • Vodoodpornost - Vodoodporna do 100 m (primerna za plavanje).

Velikost:

 • S: obseg zapestja 120–190 mm
 • M/L: obseg zapestja 145–215 mm

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • GOPRO
 • COMPRESSPORT
 • POLAR
 • raidlight
 • TACX
 • Ultimate Direction
 • HOKA
 • SUUNTO
 • GARMIN
 • LEKI
 • LEDLENSER
 • INOV-8
 • GU športna prehrana
 • SPORTHG
 • SCOTT
 • SIS
 • CW-X
 • Magene