SUUNTO OCEAN ALL BLACK Športno - potapljaška ura SS050982000

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Proizvajalec: SUUNTO

Šifra izdelka: SUUNTO OCEAN ALL BLACK SS050982000

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 799.00 €
Količina:

Možnost obročnega plačila - kredit kar preko spleta več na

VEČ O MODELU

SUUNTO OCEAN ALL BLACK

Športno-potapljaška ura Suunto Ocean All Black je narejena za vse, ki radi raziskujejo nove kraje nad in pod površjem. Zagotavlja varno potapljanje in podpira aktivno življenje na trajnosten način. Odpravite se na najvišji vrh ali pa se potopite v čudovit podvodni svet. Suunto Ocean bo popolna spremljevalka za vse vaše podvige.

POTAPLJAŠKI RAČUNALNIK IN ŠPORTNA URA V ENEM
Suunto Ocean je potapljaški računalnik ter športna ura v enem. Zdaj se lahko brezskrbno podate na avanture pod in nad površjem. S sodobno finsko zasnovo in vrhunskimi funkcijami je Suunto Ocean popolna spremljevalka za potope, različne športne dejavnosti in vse ostale dogodivščine vmes.

AMOLED ZASLON
Svetlejši, hitrejši in trpežen

Suunto Ocean se ponaša z 1,43" AMOLED zaslonom visoke ločljivosti. AMOLED zaslon omogoča boljšo berljivost, živahnejše barve in uporabo na svetlobi. Zaslon lahko prilagodite svojim potrebam, tako da je med vadbo, tekmovanjem itd. dovolj le en pogled, da dobite vse pomembne informacije. Svetel AMOLED zaslon v temi olajša iskanje cilja oziroma drugih informacij. Ura je preizkušena po vojaških standardih, zaradi česar bo odlična spremljevalka tudi v najzahtevnejših pogojih.

SAMOZAVESTNO IN VARNO NA POTOP
Čar potapljanja je v nepričakovanem. Da bi kar najbolje izkoristili svojo podvodno izkušnjo, potrebujete opremo, ki ji lahko zaupate. Svetel AMOLED zaslon, enostavna uporaba in vzdržljiva baterija poskrbijo za varen nadzor in informiranost med potopom.

Več načinov potapljanja: »Single-gas« način z nitrox podporo za rekreativno potapljanje ali »Multi-gas« način za tehnično potapljanje.
Širok izbor alarmov: Zvočna in vibracijska opozorila zagotavljajo pomoč in varnost. Prilagodljive možnosti za prejemanje opozoril o tlaku v jeklenki, času potopa in globini zagotavljajo, da ostanete pozorni na bistvene podatke o potopu.

Suunto Bühlmann 16 GF algoritem: Bühlmann dekompresijski algoritem s faktorji gradienta in nastavljivi profili vzpona omogočajo, da se odločite za želeni dekompresijski profil.
Brezžični nadzor tlaka: Združite Suunto Ocean s Suunto Tank POD in sledite tlaku ter porabi plina neposredno iz zapestja.
Način prostega potapljanja: Spremljajte svoje potope z ločenimi pogledi pod vodo in na površini. Več alarmov za globino, čas potopa ter hitrost spusta in vzpona.

OSTANITE AKTIVNI
Usklajevanje časa med potapljaškimi izleti, dnevnimi dejavnostmi in drugimi športnimi avanturami je včasih lahko velik izziv. Suunto Ocean vam pomaga najti ravnovesje med vsakdanjim življenjem in športnimi dejavnostmi.

95+ športnih načinov: Sledite svojim športnim podvigom v telovadnici, gorah ali pa pod vodo. Ustvarite prilagojene načine in osvojite vse, kar vam aktivno življenje postavi na pot.
Brezplačni zemljevidi v načinu brez povezave: Suunto Ocean vas opremi z natančnimi zunanjimi zemljevidi. Konturne linije, voda, poti in druge pomembne orientacijske točke so na voljo v različnih slogih zemljevidov. Vse navigacijske funkcije lahko uporabljate tudi v načinu brez povezave.
Vrhunske funkcije za aktivnosti na prostem: Vgrajeni višinomer, barometer, kompas in dvopasovni GPS/GNSS zagotavljajo natančno sledenje lokacije. Alarm za nevihte in ažurna vremenska napoved vam pomagata, da se izognete nevarnosti.
Spremljanje kakovosti spanja in okrevanja: Spremljajte svoje dnevne dejavnosti, kot so koraki, poraba kalorij in kakovost spanja (vključno s fazami spanja). S spremljanjem variabilnosti srčnega utripa sledite svojemu okrevanju in si zagotovite celostni vpogled v svoje počutje.
Spremljanje srčnega utripa: Spremljajte srčni utrip neposredno s svojega zapestja, brez uporabe prsnega pasu. Za spremljanje srčnega utripa pod vodo je potrebna povezava s prsnim pasom.

IZBOLJŠAJTE SVOJO IZKUŠNJO S SUUNTO APLIKACIJO
Suunto aplikacija brezhibno zbira vse vaše podatke na enem mestu. Pridobite celosten vpogled v dnevne in športne dejavnosti ali dnevnike potapljanja.

Vizualizirani dnevniki potopov: Uživajte v »all-inclusive« zgodovini vaših potapljaških lokacij in podvodnih poti. Suunto prvi predstavlja funkcijo, kjer je prikazana vaša celotna pot potopa.
Brezžična sinhronizacija: Bluetooth v trenutku sinhronizira vaše vnose z aplikacijo, ne glede na to, kje se nahajate. Zahvaljujoč samodejnim posodobitvam programske opreme Suunto Ocean postaja vedno boljši.
Obsežna zbirka zemljevidov: Raziščite priljubljene poti s specifičnimi toplotnimi zemljevidi. Načrtujte poti na podlagi informacij o cestnih površinah ali zemljevidov plazovitega območja.
Trgovina SuuntoPlus: Odkrijte nove športne aplikacije za tek, kolesarjenje in druge športne dejavnosti. Nemoteno se povežite z več napravami in pridobite podatke v realnem času.

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:

 • GOPRO
 • COMPRESSPORT
 • POLAR
 • raidlight
 • TACX
 • Ultimate Direction
 • HOKA
 • SUUNTO
 • GARMIN
 • LEKI
 • LEDLENSER
 • INOV-8
 • GU športna prehrana
 • SPORTHG
 • SCOTT
 • SIS
 • CW-X
 • Magene