Energijski geli, športni napitki, elektroliti, regeneracija

Ko je dr. Vaughan ustvaril prvi energijski gel, ki je svoji hčerki, ultramaratonki, pomagal doseči vrhunsko zmogljivost, je bila takrat edina izbira energetska ploščica, ki je bolj spominjala na žagovino kot opeko. Te črevesne bombe je njegova hči med treningom in dirkami težko predelala. Nepotrebne sestavine so povzročile napihnjenost, iz mišic preusmerile kri, bogato s kisikom, in na koncu omejile njeno delovanje.

Revolucionarni energijski gel dr. Vaughana je ustvaril alternativno hrano, ki vsebuje samo kritične ogljikove hidrate za energijo in esencialne aminokisline za podporo mišic. Ta čudaška čudežna hrana, ki jo je telo lahko absorbiralo v nekaj sekundah, je bila primerno poimenovana GU Energy Gel. In tako se je rodil GU.

Od takrat nas naš inovativni duh še naprej usmerja k novim receptom in spremembam, o katerih poročajo najnovejše znanstvene raziskave. Zaradi tega smo se razširili z izdelki, ki rešujejo potrebe našega telesa po optimalni hidraciji in učinkovitem okrevanju. Toda skozi vse to nismo nehali postavljati teh treh preprostih vprašanj ... kaj jesti, kdaj in koliko jesti.

Med vsemi temi novostmi nas črki G, U vračata k svojim koreninam. Opominjajo nas, naj bo preprosto ... dajmo telesu samo tisto, kar potrebuje, kadar koli to potrebuje, čim hitreje in najlažje.

Seznam Prikaži: Preglednica

GU PROTEIN RECOVERY ROCTANE GU vaniillia bean regeneracija 5 kosov

    BELJAKOVINSKI NAPITEK ZA OBNOVO BELJAKOVIN ROCTANE Kako uporabljati: Praš.....

0
20.00 € Brez DDV: 18.26 €